-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Engelli turnikesi

ads
ads
Engelli vatandaşlara öncelik vermek ve bu noktada daha kolay geçiş olanakları tanımak adına üretilmiş Engelli turnikesi ürünleri, AVAX marka olarak birinci sınıf kalitede sizlere sunuluyor! www.perkotek.com ailesi olarak en ihtişamlı ürünleri bir tıkla satın alma avantajlarını sıralayan web sitemiz, bu noktada da Türkiye’nin önde gelen ürün çeşitlerinin tamamını deneme olanaklarını da sağlamaktadır. Bu da sitemizi her anlamda daha öncü kılıyor ve dilediğiniz gibi ürünleri tedarik etme avantajlarını sunuyor. Günden güne daha fazla turnike ürününün üretildiği web sitemiz, en cüzi rakamlar karşılığında da sizlere kaliteli ürünler sunma noktasında çalışmaktadır!

Özürlü turnikesi


Engelli turnikesi alışveriş merkezi gibi birçok alanda kullanılıyor!


Başta alışveriş merkezi olmak üzere pek çok alanda kullanılan ve kalıcı sonuçlar sunan bu ürün türü, tamamen doğru ortam zemini hazırlanması ile beraber de sizlere öncü bir hizmet anlayışı sıralamaktadır. Bu da günden güne daha fazla kişinin ürünleri değerlendirmesini sağlıyor ve Engelli turnikesi adı altında satışa sunulmuş olan ürün çeşitlerini deneme şartları veriyor. Her alanda lider konum elde eden Perkotek, birinci sınıf malzemeler ile ürettiği bu ürünü aynı zamanda dış ortamlarda da kullanma şansları vermektedir. Paslanmaz çelik yapısı ile beraber sizlerin çok daha ihtişamlı ve kaliteli bir ortam yaratmanız bakımından da doğru bir çalışma durumu ortaya koymaktadır.


Hemen siz de web sitemize girişinizi yapın ve pek çok kişi tarafından dikkat çeken ürünleri denetleme şansları elde edin. Bu noktada Engelli turnikesi adı altında satılan ürünlerle beraber artık tamamen engelli vatandaşları düşünen bir işletme haline dönüşebilir, onların engelini de bir nebze de olsa ortadan kaldırmak adına bu tür ürünleri entegre etme fırsatlarına erişebilirsiniz. Her konuda lider tutumumuz ve öncü yaklaşımımız ile beraber sizlere sıralı geçişlerin söz konusu olabileceği bir işletme ortamı yaratmak adına da günden güne çalışmaktayız.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Aslında özürlü değil de Engelli turnikesi denmesi daha doğru olur. Bu turnikeler gerçekten çok önemli. Büyük şehirlerde çok daha dikkat edilen bir nokta bu ama küçük şehirlerde ne yazık ki bu gözardı ediliyor. Daha bilinçli olmak lazım

    YanıtlaSil
  2. Engelli insanların hayatını kolaylaştırmak için atılan her adımı destekliyorum engelliler için daha kolay yaşam alanı sağlamazı gerekir.

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz urunlerin de satisi var ise icerigi zengin bir siite demektir bor kontrol etmek lazim

    YanıtlaSil
  4. özürlü demeyelim biz yinede onlara engelli dersek daha doru olur çünkü herkez ummadığı bir anda engelli olmaya adaydır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.