-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK SİZ DE PARA KAZANABİLİRSİNİZ!

ads
ads

Goomass sayesinde sahip olduğunuz trafik kaynaklarını(Blog, websitesi, E-Mail bültenleri, forumlar) kullanarak satış ortaklığı programına dahil olarak yuzde 50 gibi yüksek oranlarda sattığınız üründen komisyon kazanabilirsiniz.

Satış ortaklığını en iyi anlatan Türkçe eğitim seti ile %50 komisyon kazanın!

Goomass
Değerli Satış Ortakları ve Girişimciler,
Bir müşteri portföyünüz mü var, ya da bir blog, haber sitesi, forum, e-zine, bültene mi sahipsiniz? Bir reklam kampanyası mı yürütüyorsunuz? Satış ortaklığı programlarına mı dahilsiniz? Güncel bir e-mail listeniz mi var?
Sahip olduğunuz potansiyel blogunuzu, sitenizi, forumunuzu veya e-mail listenizi kullanarak Goomass satış ortaklığı programı ile %50 gibi yüksek oranlarda komisyon kazanabilirsiniz.
İster yeni bir satış ortağı olun, ister deneyimli bir kullanıcı ya da sadece internetten para kazanmak isteyen herhangi biri. Goomass satış ortaklığı programı X-Ticaret aracılığıyla sizlere yüksek kaliteli dijital ürünümüz olan eğitim setimizi online pazarlayarak yüksek oranda komisyon elde ederek para kazanmanızı sağlıyor.
Ücretsiz blog ve forumlarda cebinizden tek kuruş dahi çıkmadan Goomass satabilirsiniz. Blog derken bu sefer Blogger veya blogspot gibi sitelerden bahsetmiyorum. Örneğin haber sitelerinin subdomain olarak açtıkları blog köşeleri gibi. Binlerce kullanıcıya sahip blog köşelerinde yazarlık yaparak önce insanlara faydalı bilgiler verin. İnternetten para kazanmak isteyen kişileri önce bilgilendirin ve güvenini kazanın. Yani sadece reklam amaçlı yazılar yazmayın. Önce insanlara bir şeyler vermelisiniz ve faydalı olmalısınız. Daha sonra yazının gelişme ve sonuç bölümünde Goomassı tavsiye edin.

Bu kompozisyon şekli çok önemlidir. Direk olarak konuya reklam yaparak girerseniz kullanıcılar yazınızı okumadan çıkıp giderler. Sadece bloglar değil, forumlarda da aynı şekilde paylaşımlarda bulunun. Yazdığınız yazılar özgün olduğunda aynı zamanda bu yazılar Google aramalarında da çıkacaktır. Cebinizden tek kuruş harcamadan bu şekilde satış yapabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bir zamanlar bizde koşturduk bu satış ortaklığı işine ama sanırım biraz tecrübesizlikten çok kazanamadık.

    YanıtlaSil
  2. Satış ortaklığı son yıllarda oldukça popüler olan bir kazanç sistemi. Burada sorun olan güvenilir firmalar bulmak. Satışınızı arttırıp hiç para kazanamamak da var işin ucunda.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.