-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TEMİZLİK ŞİRKETLERİ

ads
ads
Pestvet Temizlik Şirketi olarak ilkeli,prensipli ve zamanında hizmet vermekteyiz.İstanbul'da en iyi temizlik şirketlerinden biri olan firmamız sizlere güvenle kaliteli temizlik hizmeti sunmaktadır.

Tüm ev,ofis,işyeri ,villa temizliklerinde uygun temizlik fiyatları ile servis vermekteyiz.Hiçbir detay atlanılmadan yapılan temizlik ile artık kire,pasa,yağa yer yok.Evleriniz,işyerleriniz hava alsın,parlasın istiyorsanız doğru adres Pestvet Temizlik Firması ile çalışmalısınızdır.İstanbul'da tüm semtlerde randevu ile çalışmaktayız.Profesyonel deterjan ve makinelerimiz ile temizlik konusunda rakip tanımayan firmamız ev temizlik şirketleri içersinde de ilk sıralarda yer almaktadır.Bnayolarınızdan,mutfak dolaplarınıza hiçbir detay atlanılmadan çalışılmaktadır.

TEMİZLİK ŞİRKETLERİ


Yerlerin tozu alınır ,silinir.Mobilyalar en ince ayrıntısına kadar temizlenir.Musluklara kireç dökücü ile ovulur.Halı ve koltuklarınız vakumlanır. Dilerseniz kolyuk yıkama hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.Daha detaylı bilgi için web adresimizi ziyaret ediniz yada 0212 509 35 21/0212 232 81 69 telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Şu devirde doğru düzgün temizlik firması bulmak zor iş. Her firma işini adam gibi yapmıyor

    YanıtlaSil
  2. seyehate sık sık çıkan birisiyim ve uzun süre evden ayrılınca geri dönüş çok kötü oluyor, ortalık leş gibi kokuyor ve birçok yer toz duman içinde, halbuki ev sakinbir yerde ama temizlenmesi şart, verdiğiniz kaynakları inceleyeceğim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.