-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Türkiye'nin Bakım Sitesi

ads
ads
Teyzesizsiniz.com, bakım hizmeti arayan aileler ile bakım hizmeti sağlayan bireyleri ve kurumları sanal olarak buluşturan bir sosyal ağ sitesidir.

Türkiye'nin Bakım Sitesi


Evlereki bakım personeli seçimiyle ilgili en tipik problem bir iki dost tavsiyesi ile görüşülen adaylar arasında kısıtlı kalınmasıdır.  Kısıtlı seçenekler arasından yapılan seçimlerde maalesef kötünün iyisine razı olmak durumunda kalınmaktadır. Bu noktada Teyzesizsiniz.com'un sağladığı en büyük avantaj uygun fiyatlarla çok sayıda aday sunarak, sevdiklerinizi güvenli bir şekilde teslim edebileceğiniz o kişi ile tanışma imkanı vermesidir. 

Teyzesizsiniz.com'u kullanarak iş arayan adaylara şehir, maaş aralığı, yatılı/yatısız vs. gibi çeşitli arama kriterleri oluşturarak ulaşmanız mümkündür.

Teyzesizsiniz.com'daki iş kategorileri şu şekildedir:

  • Çocuk / Bebek Bakıcısı
  • Oyun Ablası
  • Özel Ders Öğretmeni
  • Engelli Çocuk Bakıcısı
  • Yaşlı Bakıcısı
  • Hasta Bakıcı / Refakâtçi
  • Hemşire
  • Engelli Yetişkin Bakıcısı
  • Ev İşlerine Yardımcı
  • Gündelikçi / Temizlikçi

Binlerce aday arasından kendinize uygun kişileri tesbit ettinden sonra Teyzesizsiniz.com'un zengin iletişim özellikleri ile site üzerinden mesajlaşarak, chat yaparak ve hatta  herhangi bir iletişim bilginizi paylaşmadan hatta online mülakatlar yaparak adaylarla iletişim kurabilirsiniz.

Adaylardan nüfus kağıdı fotokopisi, ikametgah, savcılık belgesi, sağlık belgesi gibi evraklar talep ederek, karşılıklı güvenin hızlı bir şekilde oluşmasına ilk adımı atabilirsiniz.

Teyzesizsiniz.com sağladığı bu imkanların yanı sıra çocuk gelişimi ile ilgili videolar, bloglar, makaleler ve gruplar gibi çeşitli çok faydalı içerikleri de barındırır.

Haydi Teyzesizsiniz.com'in imkanlarından yararlanmak için hemen ücretsiz üye olunuz:

https://teyzesizsiniz.com/register

Teyzesizsizsiniz.com Tanıtım Filmi: https://www.youtube.com/watch?v=oLziUZtMJvo

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Bu sorun kanayan bir yara zaten guvenilir birini bulmak cok zor bu devirde umarim isimize yarar

    YanıtlaSil
  2. Türkiye nin yeni startup larından biris gibi olacak bu site herkezin arayıp istediği yararlıklı bir site olmuş

    YanıtlaSil
  3. çok güzel çok orjinal olmuş her geçen gün bu tarz projeler gördükçe keyif alıyorum, bize farklı şeyler lazım, çok beğendim. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.