-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Ülkemizdeki Suç Oranı En Çok Olan 5 Şehir

ads
ads
Bu konumuzda  ülkemizde en çok suç işlenen beş adet şehir neresidir. Bunları sırası ile belirttik. Bildiğiniz gibi dünyanın her yerinde suç oranları artmakta ve çoğalmaktadır. Bu sayılar yüzdeler düşmek bilmiyor. İyi bir yaptırım uygulanmalı ki, insanlar herhangi bir suçu işlemekten çekinsinler ve her şehit her ülke ve her yer rahat etsin.

Bizlerde buna binaen bu konuyu hazırladık. Suç oranı diğer yerlere göre daha çok olan 5 şehri sizler sunduk. Unutulmamalı; sadece bu beş adet şehirde suç işlenmiyor ancak diğer şehirlere göre daha çok işlendiği için biz sadece bunları belirttik bilgi sahibi olmanız açısından.

Ülkemizdeki Suç Oranı En Çok Olan 5 Şehir

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Suç oranı giderek artmakta yetkililerin mutlaka önlem alması gerikir.

    YanıtlaSil
  2. Malesef ki bu oranlar ve şehirler doğru. İnsanları suça teşvik edecek çok şey var. Devletimiz bunların önüne geçmeli.

    YanıtlaSil
  3. güzelim kilis bu kadar az bir nüfus ile bu listede yer alıyor!. Ne yazık ki bu nüfus sayısına dahil edilmeyen gelen mülteciler ve halk ile anlaşamamaları şehir ne hale getirdi

    YanıtlaSil
  4. şuc kelimesi ile anılmak bir şehir için elbette doru olmasada şuca teşvik eden sorunların çokluğu bu oranları etkşlşyor

    YanıtlaSil
  5. Bu oranların bu kadar yüksek olması gerçekten çok üzücü bir durum. Halkın bilinçlenmesi ve suç işleyenleri uyarması lazım.

    YanıtlaSil
  6. Ülkemizde en fazla suç oranı olan şehiri istanbul diye düşünmüştüm.Fakat gece hayatından dolayı Antalya çıkdı,gerçekten Antalya vb. akdeniz illerinde gece klüblerinde vs. çok yaralama,kavga oluyor..

    YanıtlaSil
  7. Sadece ülkemizde değil dünyanın genelinde suç oranlarında bir artış var. Gün gelecek kimse güven içinde yaşayamayacak. Bu beni çok korkutuyor, geleceğimizin güvence altında olmaması beni çok korkutuyor.

    YanıtlaSil
  8. Aklıma gelen ilk şehir Adana olmuştu. Hemen gözlerim onu aradı ama bulamadım. Şaşırmadım değil doğrusu :D

    YanıtlaSil
  9. 3 sene antalyada kaldım arkadaşlar,inanın ki her gün haberlerde aam bıçaklıyorlar vuruyorlar.hep kız meselesi yüzünden bunları bitanesi bitanesinin kız arkadaşına laf atıyor,o onu vuruyor.hikaye bu..

    YanıtlaSil
  10. Ülkemizdeki suç oranı göçmen yuvası olması ve insanlarımızın artık tahamülsüzlükleri yüzünden giderek artmakta

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.