-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Vücut Dilinin Önemi

ads
ads
Konuşmanın yanı sıra vücut hareketleri insanı daha iyi tanımlayabilmektedir. Bunun için karşı cinsin sizinle konuşurken ellerinin, gözlerinin ve vücudunun hareketlerine dikkat edin. Eğer oturuyorsanız dizleri size dönükse aynı zamanda konuşma sırasında size hafifçe veya biraz daha yakın eğiliyorsa, herhangi bir fırsat zamanın sizinle temas, yani dokunma, gibi durumlar oluyorsa. Sizden etkilenme olasılığı yüksek seviyededir.

Vücut  Dilinin Önemi

1 2 3 4 5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Vücut dili, aslında çok önemli bir artıdır. Kendinizi geliştirmek, sokaktaki duyma engelli arkadaşlarımıza da hem umut katmak, hemde kalplerinde yer edinmek istiyorsanız, vücut dilini öğrenmeniz şart. Sizede böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Vücut dili çok önemli evet ve bunu yorumlayacak uzmanlar var. Her harekete ve tavıra konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmadan anlam yüklemek yanlış olur.

    YanıtlaSil
  3. Vücut diline tam hakim olan bir kişi, karşısındaki ve çevresindeki insanları kontrol altına alabilir.

    YanıtlaSil
  4. Vüzcut dili hem siz topluluğa hitap ederken hem de biris ile konuşurken onun davranışlarından neler demek istedikleri ortaya çıkıyor

    YanıtlaSil
  5. karşınızdaki kişiyi etkilemek ikna etmek ve üzerinden yaptırım uygulamak istiyorsanız vücut dilinin günlük hayatta size çok artısı olacaktır. Anlatabilmek ve anlayabilmek adına gizli bir ilimdir ki bir çok detayı verir. Ahmet Şerif İzgören hocanın güzel eserleri vardır tavsiye ederim...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.