-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yağ Yakıcılar ve Vücuda Etkileri

ads
ads
Yağların insan vücudu üzerindeki etkisi büyüktür. Yağlar yüzünden yalnızca kaslar ortaya çıkmadığı gibi aynı zamanda düzensiz bir şekilde vücudunuz yağ toplamaya başladığı anda sizin için tehlike çanları da çalıyor demektir. Özellikle vücut geliştirme sporuyla uğraşan kişilerin bu şekilde sorunlarının bir hayli fazla olduğunu biliyoruz. Onlar için kilo almak önemlidir ancak alınan bu kilonun da düzgün bir şekilde vücutta muhafaza edilmesi ve fazlasının da yakılması gerekir. Vücuttaki fazla yağlar işin önemli kısmını oluşturur bu yağlardan bilinçli bir şekilde kurtulmak gerekir eğer ki düzenli bir şekilde spor yapılmazsa o zaman o yağların vücuda karışmaması gibi bir durum söz konusu değildir. Bazı durumlarda ise yağ yakıcılar devreye dâhil edilebilir. Yağ yakıcıların görevi yalnızca vücut geliştirmek değil beraberinde kilo vermede de etkilidir. Yağ yakıcılar protein balı şekilde hazırlanır bu nedenle de eğer ki siz günlük olarak düzenli bir şekilde spor yaparsanız bu kez bu yağlar vücudunuzda kasa dönüşecektir.  Yağ yakıcıların kesinlikle kendi kendine bir yakma özelliği yoktur bu nedenle de yağ yakıcıları kullanmaya başladığınız andan itibaren sporunuzu da aksatmamanız gerekiyor. Genellikle insanlar arasında vücut geliştirme spor yapmak isteyen kişilerin kilolu olduklarından bahsedilir. Evet, bu spora başladığınız da kilo almanız kaçınılmazdır ancak bu kilolara protein yönlü olduklarından dolayı daha çok kasların güçlenmesine yöneliktir.


Yağ Yakıcılar ve Vücuda Etkileri


Kaslar güç kazanmaya başladığı andan itibaren de şişmeye başlar eğer ki siz düzenli olarak spor yapar ve yağ yakıcıları da beraberinde kullanırsanız bu kez fazla yağlarınızın da bir müddet sonrasında kasa dönüştüğünü görebileceksiniz. Günlük hayat standardınız iş yaşantınıza bağlı olarak masa başı şeklinde geçiyorsa o zaman günde bir saatlik bir yürüyüş yağ yakıcılarının etkisini artırmasına neden olacaktır.

Sonuç olarak tamamlayacak olursak yağ yakıcılarının sizin örneğin 1 aylık yaptığınız spora eş değer olduğunu unutmamalısınız. Boşuna zaman kaybında bulunmak yerine yağ yakıcı kullandığınızda beraberinde de sporunuzla birlikte ideal vücudunuza ve kilonuza da kavuşacağınızı görebileceksiniz.

Kaynakça:

1. Yağ yakıcı kullanmak doğru mu?

2. Healt benefits of L-carnitine

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ben hiçbir şekilde yapay şeylerin kullanılmasından yana değilim. Doğada her sorunun bir çözümü gizli. Hasta olanlar çeşitli kürler ile bu sorunu atlatabilirken kilo sorunu olanlar meyve, spor ile zayıflayabilirler. Yağ yakıcı ürünler kullanıldığında zayıflayabiliriz ancak vücutta kalıcı hasarlar da oluşabilir. Bu yüzden her şeyin doğalı kullanılmalı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.