-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dünyanın En Zor Sporları

ads
ads
Her sporun kendine özgü bir zorluk derecesi vardır fakat bazı spor dalları var ki bu konuda kıyas kabul etmez. Kas gücü ve dayanıklılığın çok ön planda olduğu karışık dövüş sanatları en zor spor dallarından. Hemen ardından Amerikan futbolu geliyor. Futbolcuların birbirlerine savaştalarmışçasına giriştiği bu sert spor dünyanın en zor sporlarından biri olarak belirtiliyor. Amerikan futbolunun temelinin dayandığı spor olan ragbi de en tehlikeli sporların başında.
Buz üzerinde kaymış olan herkes bilir ki dengede durmak bile tam bir yetenek işidir. Durum böyleyken buz hokeyi sporunu en zor sporlar içinde saymazsak olmaz.

Dünyanın En Zor Sporları



90 dakika kocaman sahada bir oraya bir buraya koşmak herkese göre değil. Bu sebeple futbol da dünyanın en zor sporları arasındaki yerini alıyor. Başarılı olmak için sürekli antrenman gerektiren futbol tüm sporlar içinde en popüler olanı. Ülkemizde de en sevilen spor dalı futbol. Süper Lig maçlarını soluksuz izlediğimiz yadsınamaz bir gerçek. SüperLig maç tahminleri yapmamız ise tam bir gelenek. Dünyanın en zor sporları arasında 1 numarada yer alamsa bile futbol gerçekten zaman, emek, kas gücü ve dayanıklılık gerektiren bir spor dalı.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Futbol uzaktan bakıldığı gibi kolay değil zor bir spor. Çok çalışmak lazım antrenman önemli.

    YanıtlaSil
  2. Evet Amerikan futbolu zordur. Birde onun daha zoru olan Rugby vardır. Zaten bahsetmişsiniz. Bilmeyenler için; Rugby= Korumasız kasksız Amerikan Futbolu :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.