-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Eğitim Programları İle Kendinizi Geliştirin

ads
ads
Büyük kurumsal şirketler artık mesleğine gönülden bağlı, alanı ile ilgili bilgi sahibi ve kendini sürekli geliştirmekte olan profesyoneller ile çalışmak istiyor. Neredeyse herkesin üniversite mezunu olduğu bu dönemde artık mezun olunan okullara ya da not ortalamasına eskisi kadar dikkat edilmiyor. Tecrübe ve bilgi birikimi, en çok aranan özelliklerin başında geliyor. Özellikle bir yeni mezunun özgeçmişine bakılırken, burada yer alan bir eğitim sertifikası, adayın görüşme aşamasına daha kolay bir şekilde gelebilmesini sağlıyor. Bu durum aslında “Eğitim sertifikaları ne işe yarar?” sorusuna da yanıt veriyor.

Günümüzde pek çok firma tarafından kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen profesyonellere yönelik eğitim programları düzenleniyor. Bu eğitimler, sertifika programları olarak da biliniyor. Peki, eğitim programı nedir? Eğitim programları için genel anlamıyla, iş hayatında faaliyet gösteren ya da iş hayatına adım atmak isteyen profesyoneller için düzenlenen kurslar denilebilir. Bu programlar belirli zaman dilimlerinde gerçekleşiyor ve eğitmenler katılımcılara mesleklerine dair en güncel bilgileri aktarıyor. Eğitim programları, hem mesleki incelikleri öğrenmek hem de program sonucunda sertifika alabilmek adına iş hayatı için önem taşıyor.


Eğitim Programları İle Kendinizi Geliştirin


İnternette yapılan araştırmalar sonucunda eğitim sertifika örnekleri ile karşılaşılıyor. Ancak aslında işverenlerin dikkate aldığı sertifikaların, saygın, kaliteli ve onaylanmış bir kurumdan alınması gerekiyor. 2016 yılında Pearson tarafından fiziksel koşul ve içerik anlamında yeterlilik belgesi almış olan İstanbul Business School, işverenlerin en çok dikkate aldığı kurumların başında geliyor. İBS’nin uluslararası akreditasyona sahip olması, eğitim sertifika programlarıı katılımcılarının, program sonucunda yurtdışındaki firmalara da sertifikalarını sunabilmelerini sağlıyor.

İBS tarafından düzenlenen eğitim programları dahilinde Finans, İnsan Kaynakları, Yönetim, Stratejik Pazarlama, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve E-Ticaret gibi çağın en geçerli mesleklerine dair eğitimler düzenleniyor. Bu eğitimlerin her biri, Türkiye’nin en büyük şirketlerinde yöneticilik yapmakta olan ve alanında uzman eğitmenlerin katılımcılarla bir araya gelmesi amacı ile düzenleniyor. Bu eğitmenler, katılımcılarla hem mesleğe dair en güncel bilgileri hem de kendi kişisel iş tecrübelerini paylaşıyorlar. Bu vaka paylaşımı, katılımcılara hiçbir kitaptan okuyamayacakları tecrübeleri öğrenme fırsatı sunuyor.


İBS’nin düzenlediği eğitim programları içerisinde hem uzun dönem eğitimler hem de kısa dönem eğitimler yer alıyor. Her bir eğitim programı sonucunda katılımcılara programa katıldıklarına dair bir sertifika veriliyor. Bu sertifikalar ise özellikle yeni mezunların işe giriş aşamalarında kolaylık sağlamalarını sağlıyor. İBS eğitim programları katılımcıları hem alanlarından pek çok profesyonelle tanışma şansı buluyor hem de mesleki bilgilerine başka hiçbir yerden edinemeyecekleri önemli bir katkı sağlıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Son yıllarda sertifika eğitim yerlerinde artış oldu bu yüzden eğitimleri kaliteli kurumlardan almak lazım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.