-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Erkek Sokak Modası

ads
ads
Erkek sokak modası denildiği zaman aklan gelen ilk e-ticaret sitesi olarak öne çıkan " Modayı Tıkla " günümüzün en modern ve tarz erkek giyim ürünlerini en uygun fiyat garantisiyle güvenle satın alabileceğiniz aynı zamanda İzmir / Bostanlı'da da showroomu bulunan bir e-ticaret firması. Verdikleri hizmet ve sundukları ürünler ile özellikle genç kesimin oldukça ilgisini çeken firma ürün yelpazesi olarak geniş bir kitleye hitap ediyor.



Ziyaretçilerinin aradıkları ürünlerin neredeyse tamamını uygun fiyat koşullarıyla satın alabildikleri " modayitikla.com " müşterilerine aynı gün kargo hizmeti ile hızlı bir alışveriş deneyimi sunmakta.
Erkek kot pantolon mu arıyorsunuz ya da tarz bir erkek eşofman altı ; o zaman modayitikla'yi ziyaret etmenizi şiddetle öneririz. Renk , beden ve model seçenekleriyle göz dolduran firmanın web sitesinde kendinize göre bir model mutlaka bulacaksınızdır.

Modayitikla sadece tekstil ürünleri değil aynı zamanda aksesuar satışı da gerçekleştirmek de. Günümüzün modası olan Nike Air Max ayakkabılara modayitikla aracılığı ile
kolayca sahip olabilirsiniz.

Modayitikla.com'dan yapacağınız alışverişlerde dilerseniz havale seçeneği ile siparişlerinizi % 10 indirimli satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda kredi kartınızla 9 taksite kadar taksitli alışveriş yapmanız da mümkün. Kredi kartı ve havale seçeneği ile vereceğinizs siparişlerde kargo ücretsiz iken kapıda ödeme ile vereceğiniz siparişleriniz 150 tl ve üzeri ücretsiz kargoya tabi ; böylelikle ayrıca kargo için ödeme yapmamaktasınız.

Modanın kalbi artık Modayitikla'da atıyor. Geniş bir ekiple müşterilerine benzersiz bir online alışveriş deneyimi sunan modayitikla.com ziyaretçilerine daha iyi hizmet vermek için kendini hergün daha fazla geliştiren bir firma özelliğine sahip. Yeniliklere açık olan ve modayı yakında takip eden böyle bir online giyim sitesini daha yakında görmek için web sitelerini mutlaka ziyaret ediniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu yıl Nike Air Max ayrı bir model oldu bu yüzden çok çeşidi bulunuyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.