-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » İslami Sohbetler

ads
ads
Bir önceki konumuzda dini sohbetler yapabileceğiniz siteyi inceleme yazısı ile sizlere sunduk. Bu konumuzda aynı şekilde İslami sohbetler yapabileceğiniz aynı tarzda bir chat sitesidir. 

Sohbet her zaman için insanlara gereklidir. İnsanlar konuşmadan, susarak uzun süre duramazlar. Dursalar bile bu kişiler bir önceki konumuzda dediğimiz gibi yalnız insanlar sınıfına girer. 


İslami Sohbetler


Sohbet etmek için normal olan yerleri istemeyenler,  dini sohbetler yapılabilen yerleri en çok tercih etmektedirler. Bunun sebebi bu tür yerlerde diğer yerlere oranla daha  az sayıda seviyesiz insan vardır. Aslında yoktur da diyebilirim. Çünkü sitenin ismi İslam'a uygun bir isim ile özenle seçilmiş olması. Bu yüzden buraya girecek kişilerde elbette edebe aykırı davranışlar sergilemesi beklenemez. Ve çok kısa  zaman içinde bu kişiler yöneticiler  tarafından çabucak uzaklaştırılırlar. 

Bu sebeple sanal sohbet etmek isteyenler bu tür yerleri artık aramaya başladıklarını istatistikler ile bilmekteyiz. Bizlerde  iF ailesi olarak  değerli olan siteleri sizlere sunmaktan  mutluluk duyarız. 

Bu tür platformlarda genel olarak dini chat,  İslam ile ilgili sohbetler, kıssalar ve soru cevap şeklinde bilgilenme aynı zamanda kişiler arasında dini tartışmalar oluyor.  Tartışma sözüm, kavga, gürültü vb. gibi seviyesi düşük hareketler olarak algılanmasın.  Sadece belli veya bazı konular hakkında  insanların fikirlerini  yürüttükleri, açıklamalar yaptıkları,  doğru ve yanlışı en güzel biçimde bulmak için yapılan yazılı bir eylemden ibarettir.

Konumuzun sonuna gelmeden önce şunu belirtmekte fayda vardır.  Bu yerde dini sohbetleri yapabileceğiniz birçok oda vardır. Dilediğiniz odaya girerek gerçek kişilerle genelde veya özelde  bilgilerinizi tartışabilirsiniz. 

Uzun senelerden beri "muslumanlar.com" yayın hayatına  devam etmektedir. Bu da şunu göstermektedir.  Çok iyi bir hizmet verdiği anlamına gelir. Eğer hizmeti kötü olmuş olsa idi uzun senelerden beri bu hizmeti veremez, kısa zaman içinde geçmişte kalır ve site kapanırdı.  Bu sebepten dolayı adı geçen değerli siteyi ziyaret etmeniz, bu yazdıklarımı özetleyecektir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.