-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mehmet Okuyan bal içinde zehri de verdi

ads
ads
http://www.ihvanlar.net/2014/11/03/mehmet-okuyan-kuran-ile-nasil-aldatiyor-izleyin/

BAL İÇİNDE ZEHİR DE BÖYLE SUNULUYOR

Yukarıda verdiğimiz linkte Kur’an ile aldatmaya sadece bir misal vermiş olduk. Bu konferansta da bal içinde zehir enjekte etmenin bir örneğini görüyoruz.

Mehmet Okuyan konuşmasında ‘Kur’an’a taşınacaksınız ki Kur’an da sizi cennete taşısın, Kur’an-ı Kerimi canlıyken okuyalım vs.” gibi yaldızlı sözlerle dinleyenleri “Kur’an’a” çağırırken Kur’an-ı Kerim’e abdestsiz dokunulabileceğini söyledi.


Mehmet Okuyan bal içinde zehri de verdi


Bunun için de bahanesi “Kur’an-ı Kerimi anlamak”mış.. Sanki iki dakika abdest almak büyük bir zaman kaybı olacakmış da, abdest almak Kur’an-ı Kerime saygı göstermek ve hürmet etmek onu anlamaya engelmiş de…

Şöyle diyor:

“Abdestli Kur’ana dokunmak, haysiyetli bir davranıştır ama sırf Kur’an dokunmamayı abdestsizliğine kurban etme. Abdestin yoksa da dokun, ama anlamak için dokun. Abdestin yokken anlaya anlaya dokunarak, O’na abdestsiz dokunmamak gerektiğini de anlayacaksın ve bir daha abdestsiz dokunmayacaksın”

1- Kur’an’ı Kerime abdestsiz dokunulmaz.

2- Hiçbir zaman saygısızlık saygıya götürmez…

Siz abdestsiz namaz kılın, kıla kıla abdestli namaz kılmayı da anlayacaksınız?

Bunu iddia etmek ne kadar saçma ise Mehmet Okuyan’ın tavsiyesi de o kadar saçmadır. Kur’an okumak başlı başına bir ibadettir. Her harfine bir sevap vardır. “Kim Allah’ın kitabından bir harf okursa, onun için bir hasene vardır. Her hasenenin karşılığı ise on sevaptır. Ben Elif, Lam, Mim bir harftir demiyorum; fakat Elif bir harftir, Lam bir harftir ve Mim de bir harftir (diyorum).” (Tirmizî)

KUR’AN’I HAYATA TAŞIMAK
Mehmet Okuyan şöyle diyor: “Siz Kur’ana taşınacaksınız ki Kur’an da sizi cennete taşısın. Evlerdeki Kur’an-ı ellere alacaksınız. Ellerde ki Kur’an-ı gönüllere taşıyacaksınız. Kalplerdeki Kur’an-ı hayatlarınıza taşıyacaksınız. Kur’anın indiriliş gayesi budur.”

Tamam Kur’an-ı Kerimi hayatımıza taşıyalım, ama nasıl?

O halde yine Kur’an’a bakalım. Ne buyuruyor Rabbimiz:

“Resule itaat edin (Al-i İmran 132), O bir şeye hükmederse sizin seçme hakkınız yoktur (Ahzab 36), O’na itaat eden gerçekte Allah’a itaat etmiş olur (Nisa 80), O ne verdiyse alın, neyi yasaklarsa kaçının (Haşr 7), O’nda güzel bir örnek vardır (Ahzab 21) ”

Demek ki, Kur’an-ı Kerimi hayatına tatbik edebilmek için Peygambere itaat etmek zorundasın… Peygamberimizi hayatın kenarına, dinin dışına çıkarttığın zaman sap gibi ortada kalırsın.

Şayet sen kendi aklını değil de Peygamberimizi ölçü almış olsaydın Kur’an-ı Kerime abdestsiz dokunulabileceğini de zırvalamazdın.. Olay bu kadar basittir…

Dikkat edin, iki saat konuşurlar, kendileri anlatır, yorumlar, çarpıtırlar ama Peygamberimizin o konuyla alakalı tutum ve davranışına değinmezler. Dolayısıyla Kur’an-ı Kerimi kendileri ötelemiş, hayatlarından çıkartmış, hükmüne uymamış olurlar.

Peygamberimizi devre dışı bırakıp endi yorumlarını din diye sunarlar.

Her şeyi sorgulayın diyen bu zevatın takipçileri siz de bir zahmet sorgulayın da gerçeği görün…

www.ihvanlar.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bal içinde zehir vermek işleyiş olarak en tehlikeli yöntem malesef

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.