-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yeni Nesil 3D Nevresim Takımları İle Tanışma Vakti!

ads
ads
Yatak odasının makyajı niteliğini taşıyan çiftkişilik nevresim takımları, ev tekstili dünyasına esaslı bir giriş yapan Peri Tozu Home ile renkleniyor. Ev dekorasyonuna özen gösteren herkesin en çok önem verdiği alanlardan biri olan yatak odaları, nevresim takımı modellerinin şıklığı ile daha cazibeli bir hal alıyor. Yatağınızın ve yatak odanızın özel bir kimlik kazanmasını sağlayan çift kişilik nevresim takımları, aynı zamanda sundukları özel konfor ile sizin deliksiz bir uyku uyumanızı da sağlıyor. Peri Tozu Home, söz konusu çift kişilik nevresim takımları olunca sadece görselliğe önem vermekle kalmıyor, çift kişilik nevresim takımları fiyatları ile de yüzünüzü güldürüyor.

Her yerde görebileceğiniz, sıradan nevresim takımları artık geçmişte kaldı! Peri Tozu Home, özel teknolojilerle geliştirdiği 3D nevresim takımları ile yatak odanızda bir devrim yaratıyor. Farklı tekniklerle üretilen 3D nevresim takımları, sizi doğanın, yeşilin ve hayallerin kucağına bırakıyor. Bambu saten nevresim takımları, sadece ilginç tasarımlarıyla değil, aynı zamanda sağlıklı yapısıyla da dikkat çekiyor. Kanserojen madde içermeyen 3D nevresim takımları çift kişilik modeller doğal ani bakteriyel özelliğe sahipler. Gerçek dış dünyayı evinize taşıyan çift kişilik 3D nevresim takımları kalitesiyle de sizin deliksiz bir uyku uyumanızı sağlıyor. Vücutta oluşan teri anında emen, serinlik hissi veren ve oldukça hafif olan 3D nevresim takımları ile teninizde kaşmir ve ipek yumuşaklığını hissedebilirsiniz.


Yeni Nesil 3D Nevresim Takımları İle Tanışma Vakti!



Yatak odalarının en şık detayı olan çift kişilik nevresim takımları, desenleri, modelleri ve kalitesi ile yüzünüzü güldürecek. Çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliği ile size kullanım kolaylığı da sağlayan 3D nevresim takımları, her tarza ve her cebe hitap ediyor. Son dönemde gittikçe popüler hale gelen 3D nevresim takımları fiyatları da oldukça uygun. Başka hiçbir yerde karşılaşamayacağınız 3D nevresim takımları en ucuz haliyle Peri Tozu Home’da. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.