-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Zirkonyum Diş Kaplama İmplant’a Uygulanabilir mi

ads
ads
Diş Kliniği Yenimahalle  Vegadent'te Zirkonyum Diş Kaplama işlemi en son teknolojik cihazlar ile yapılmaktadır. Zirkonyum dişler mekanik direnci, biyolojik uyumluluğu ve kırılma direnci sayesinde diğer metal destekli kuronlara nazaran üstünlük göstermektedir. Beyaz renkli, yarı şeffaf, ışık geçirgenliğinin fazla olması sebepleriyle, doğal dişe en yakın alternatiftir.  İmplantların üzerine zirkonyum diş kaplama uygulanabilmektedir. 

Zirkonyum Diş Kaplama İmplant’a Uygulanabilir mi


Mutludent Yenimahalle dişhekimi dişlerinizin durumunu değerlendirerek sizin için bu konuda bir karara varacaktır. Zirkonyum malzemesinin doğası ve sağlamlığı nedeniyle implant üstü zirkonyumda sağlam ve uzun ömürlü olmaktadır. İmplantın maddesi olan titanyum ile herhangi bir etkileşim göstermezler. Zirkonyum diş kaplama; Daha çok estetik amaçlı olarak, beyazlatma gibi metotlarla sonuca ulaşılamayan ileri derecedeki renkleşmelerde, kalıtsal yapı renkleşmelerin tedavisinde, ortodontik tedavinin tercih edilmediği diastema gibi ayrık veya az çapraşık, dönük dişlerde, rengi ve yapısı bozulmuş eski dolgulu, aşırı madde kaybı olan dişlerin restorasyonlarında, arka grup dişlerde köprü veya kaplama olarak, ön grup implant üstü protezlerde ve gülüş estetiğini düzenlemekte kullanılabilir. Yenimahalle Diş Kliniği Vegadent, sıcakkanlı, güleryüzlü personeli ve konusunda uzman tecrübeli diş hekimleri ile en iyi hizmeti vererek siz değerli hastalarını beklemektedir.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.