-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Alman Kurdu Özellikleri

ads
ads
Alman Kurdu uluslararası olarak tanınan ve tercih edilen bir köpek cinsidir. Bunun en önemli sebepleri ise;
·        Güçlü bedeni
·        Dış güzelliği
·        Akıllı oluşu ve kolay öğrenmesi
·        Sadık karakter yapısı
Olarak sayılabilir. Alman Kurtları ideal koruma ve rehber köpekleri olurlar. Birlikte yaşaması çok kolay bir karakteri vardır.

alman kurdu


Alman Çoban Köpeği Özellikleri

Orijinali Alman Çoban Köpeği olan köpek, Türkiye’de bilindiği adı ile Alman Kurdudur aslında. Bu isim 1800’lerden beri büyük sürülere koyun çobanlığı yapmalarından gelmektedir. Zeki, sosyal ve korumacı olan bir köpeğin dengeli olabilmesi için soyu ve safkan olması oldukça önemlidir. Fakat tüm köpekler bir noktaya kadar eğitilebilmektedir.

Köpek Eğitimi Özellikleri


İdeal köpek eğitimi uzman, bilgili ve köpeğin dilinden, tavırlarından anlayan bireylerce verilmelidir. Eğitmenlerin deneyimli ve profesyonel olması sağlıklı bir eğitim süreci için şarttır. Tercih edilen eğitim programı köpeğin ihtiyaç duyduğu tavırlar ile sürdürülmelidir. Bu eğitim sonucu hem köpeğin hem de sahibin yaşam kalitesi artar. Ayrıntılı bilgi almankurdu.com adresinden edinilebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 3-4 sene önce almıştım öve öve bitiremediler köpeği, kulaklarını bile dikemedi haytanın teki çıktı..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.