-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ask.fm Nasıl Kayıt Olunur.

ads
ads

Ask.fm kayıt olma..

Oldukça  popüler olan bir  platformdur. Genelde gençleri ve daha küçük yaş kitlesinin ilgisini çeken ve çoğu bunlardan  oluşan bir yerdir. Ask.fm önceki zamanlarda daha birçok çok  popüler idi, şu zamanlarda aynı üne sahip olmadığı görülmektedir. 

Kayıt olmak gayet basit ancak bilmeyenler için bu konuyu hazırladık. Ask.fm genelde soru ve cevap sistemi olarak da görülmektedir. Özellikle genç kesimler sorularını sorarlar ve karşı taraf bu sorulara cevap verir. Böyle akıp gider. 


Ask.fm Nasıl Kayıt Olunur.


Bunun dahilinde birçok kişi  buraya bağımlı olmuş durumda tabi yaşları ilerledikçe burayı terk etmeyi de unutmamaktadırlar. Dediğimiz  gibi geneli ergen kesimi içine alan bir yerdir. Her neyse biz nasıl kayıt olunur açıklayalım.

İlk olarak ask.fm sitesine giriş yapınız karşınıza gelen ana sayfada kayıt ol butonunu göreceksiniz, bir tık atın ve diğer açılan sayfada doldurmanız gereken alan belirecek. 

Username yazan yere herhangi bir nick veya isminizi yazınız.
Password yazan kısma kolay olmayan bir şifre tercih etmeniz sizin açınızdan iyi olacaktır.
Email bölümüne ise kullandığınız size ait olan bir mail yazmanız yeterlidir. 
Ve alt kısımda gün, ay ve yıl olarak doğum tarihinizi belirlemeniz istenecek.
Sonrasında ise dil seçimi yapılacak. Haliyle Türkçe olanı seçeceksiniz. 

Genel işlemler bu kadar ve kayıt işlemlerinden sonra ana sayfada birçok bölüm vardır. Buradan  profilinizi düzenleyebilirsiniz ve daha birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Sorular bölümünden size sorular sorulacaktır. Buradan sizlere sorulan sorulara cevap verebilirsiniz. 

Arkadaşlar kısmından sizin ve sizi takip eden kişileri görmeniz mümkün ve ara bölümü ile Facebook, Twitter ve mail adresinizdeki arkadaşlarınızı bulabilirsiniz.

Ayarlar sekmesi ile  ask.fm de yer alan tüm ayarlarınızı gerçekleştirebilir, düzenleyebilirsiniz.


Hesap kapatma nasıl yapılır?


Facebook tarzında ama eski zamandaki gibi dondurmak ile yapılmaktadır. Bu sayede kimse hesabınıza erişemez ve soru soramaz.  Ayarlar bölümüne girin ve burada profil sekmesinden en alt kısımda yer alan 'Hesabı devre dışı bırak' yazını göreceksiniz. 


Twitter ve Facebook'a ask.fm hesabını bağlamak.


Bunu yapmak için hizmetler bölümünü kullanmanız gerekiyor. Bu kısmın ayarlar menüsü ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sonuç olarak kullanımı oldukça basit ancak bilmeyenler elbette olacaktır. Buna binaen özetle anlatmayı uygun bulduk. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Sanırım hayla az da olsa popülerliğini koruyor bende kayıt olmuştum profile sitenin linkini eklemek için.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.