-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astropay Kart Nasıl Alınır ?

ads
ads
Teknoloji geliştikçe insanların günlük hayat biçimleri ve yaşayışları da değişmiştir. Bu değişimin içerisinde alışveriş biçimi de bulunmaktadır. İnsanlar artık internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapmayı tercih etmektedirler. Ancak bu noktada da karşımıza güvenlik problemleri çıkmaktadır. Kişisel bilgilerin internet ortamına yayılması kişileri dolandırıcılık tehlikesine karşı açık hale getirmektedir. Ancak son zamanlarda ön ödemeli sanal kartların kullanımının yaygınlaşması ile birlikte bu dolandırıcılık tehlikesi de en aza indirilmiştir. Astropay kart da insanları ve kişisel bilgilerini güvence altına alan sanal kartlardan bir tanesidir.

Astropay Kart Nasıl Çalışır?

Ön ödemeli bu sanal kart kullanıcılara güven içinde alışveriş yapma fırsatı tanır. Kartı kullanmak oldukça basittir. Kartın çalışma prensipleri şu şekilde sıralanabilir:

·         Bu sanal kartı kullanabilmek için öncelikle yetkili bir Astropay firması ile görüşmeniz gerekmektedir.

·         Kartı satın alma işlemlerinizi yine internet üzerinden gerçekleştirirsiniz. Kartı satın alabilmek için aranan tek şart firmanın çalıştığı bankada hesabınızın bulunmasıdır.

·         Satın alma işlemlerinizi tamamlayarak kartı kullanmaya başlamak için ihtiyacınız olan limiti belirlemeniz gerekmektedir. Bu kart dolar üzerinden işlem yaptığı için kart limitleri de 10 dolardan başlamaktadır. 500 dolara kadar artan limitlerden size uygun olanı seçip, ödeme işleminizi yaparak kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.


Astropay Kart Nasıl Alınır ?

·         İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde ödeme ekranında istenen kredi kartı bilgileri yerine satın almış olduğunuz sanal kart pin kodunu girerek ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Astropay kart güvenilir olmasının yanı sıra pek çok avantaja da sahiptir. Kişinin aklında güven ile alakalı bir şüphe kalmadan alışveriş yapmasına imkan tanıyan bu kart kullanıcılarına farklı alanlarda da hizmet sunmaktadır. Yalnızca alışveriş yaparken değil, çeşitli kurumlara ödeme yaparken ya da havale ve EFT gibi işlemleri gerçekleştirirken de bu ön ödemeli sanal karttan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda bu kartınızın hesabına size yapılan ödemeleri de alabilirsiniz. Kartınızın süresi dolacağı zaman ya da ihtiyacınız olduğu zaman hesabınızda bulunan parayı bozdurabilir ve banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu para bozdurma işlemi esnasında o an ki dolar kuru baz alınır. Bunun haricinde herhangi bir işlem ücreti alınmaz.


Astropay Fiyatlarına www.sanalkartlar.com/astropay linkinden ulaşabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Son zamanlarda alışveriş için birçok sanal kart çıkmaya başladı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.