-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Burun Düzleştirici Nose Up

ads
ads
Estetikten ve bıçak altına yatmaktan korkan pek çok insanın burun düzleştirici aparatından haberi yok, Uzun süredir bilinen bir yöntem olarak estetik, tıbbi ve cerrahi bir yöntem ve alanında uzman kişilerce yapılmadığı takdirde, maalesef zararlı sonuçlar doğurabiliyor. Bu sonuçlar arifesinde ise, pek çok alerjen ve sağlıksız durum oluşuyor. Bunların önüne, özellikle burun konusunda geçmek mümkün. Nose up burun şekillendirici aparatları ile kolay bir şekilde bu duruma bir dur diyebilir ve kısa bir sürede oldukça güzel burunlara sahip olabilirsiniz. Hem de, acısız ve herhangi bir bıçağın altına yatmaksızın.

Nose Up Nedir?

Bir burun düzleştirici aparat olarak nose up , burnunuza en güzel görünümleri verebilmek için tasarlanmıştır. Avrupa standartlarına uygun, gerekli sertifikaları doğru bir biçimde edinmiş olan aparatı gündelik kullanmanız sonucunda, etli burunlarınızı inceltebilir, düşmüş burunlarınıza kalkık bir görünüm kazandırabilir ve kısa sürede etkileyici bir burun görünümü elde edebilirsiniz. Oldukça kolay bir biçimde devreye girebilen bu aparatlar, tavsiye edilen kullanım süresini aştığınızda ise pek iyi sonuçlar doğurmayabiliyor. Özellikle burunda şekilsizlik gibi sorunlara yol aça bu aparat burun şekillendirici aparatı bu sebepten elinizden geldiğince, tavsiye edildiği gibi kullanmanız gerekiyor.

Nose Up Kullanımı

Nose Up burun düzleştirici ya da nose shaper olarak bilinen bu aparatı, gündelik olarak burnunuza oturttuğunuz vakit, on yahut on beş dakika kadar burnunuzda tutmanız gerekiyor. Gündelik aktiviteleriniz akabinde, iş ya da ofiste takabileceğiniz bu aparatı aynı saatlerde takmanız, belki de en önemli noktalardan biri.



Sizler de, etkileyici bir burun görünümüne sahip olmak istiyorsanız bu burun şekillendirici ürününü kısa bir süre içerisinde sipariş edebilir ve kullanmaya başlayabilir; sonuçlarınızı etkileyici bir biçimde alabilirsiniz.


http://www.burunduzlestirici.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Böyle bir şeyin estetik ameliyatı olmadan bir aparat ile yapılabilmesi güzel.

    YanıtlaSil
  2. anladığım kadarı ile ameliyatsız olarak bu işi yapabiliyor doğal bir yöntem her zaman artı kabul edilebilir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.