-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Burun Estetiği Ameliyatı

ads
ads
Vücutta doğuştan veya sonradan oluşan yapısal bozukluklar nedeni ile pek çok farklı şekilde estetik operasyon ile düzeltme işlemi yapılmaktadır. Yapılacak operasyonun şekli müdahale öncesinde yapılan kontrollerin sonuçlarına göre belirlenmektedir. Bu nedenle işlem öncesinde gerekli olan her türlü test ve kontrolün dikkatli bir şekilde yapılması gerekmektedir.

Burun yapısı yöresel olarak veya aileden gelen nedenlerden dolayı yüze oldukça büyük ve eğri olabileceğinden bu durum karşısında burun ameliyatı ile daha estetik bir görünüme sahip olma imkânınız bulunmaktadır.

 Büyük burunlarda küçültme ve eğri yapıda ise düzeltme işleminin yapılması için bu alanda bir estetik cerrah ile görüşme yapılması gerekmektedir. Bu sayede hastane koşullarında yapılacak olan burun estetik ameliyatı ile başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Bölgesel olarak oluşan yağlanma sorunu hem kadınlarda hem de erkeklerde yaşanan bir sorun olmaktadır. Bu durumda yağ aldırma işlemi ile bölgesel olarak kalıplaşan yağlardan kurtulmak mümkün hale gelmektedir. Farklı seanslar halinde uygulandığından yağ aldırma fiyatları konusunda her seans üzerinden fiyatlandırma bilgisi alınması gerekmektedir. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.