-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Canlanan İnşaat Sektörü

ads
ads
2016 yılı itibariyle yeniden canlanan inşaat sektörü, küresel yatırımcılarla buluşarak hızlı bir şekilde büyümektedir. İstanbul bu projelerin en başarılı olduğu şehirlerin başında gelirken özellikle Anadolu yakası ve Kadıköy bu sıralamanın da başında gelmektedir. Kentsel dönüşüm çalışmalarından etkilenen ve yeni konut projeleri fark yaratan bölgeler, prim yapmak için en cazip yatırım şekli olmayı sürdürmektedir. İç piyasadaki olumlu gelişmelerden etkilenen ve ev sahibi olmak isteyen herkesin rüyalarını süsleyen seçenekler ile siz de kendi ödeme planınızı yapabilir ve hayalinizdeki eve kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Nitelikli Yapıların Önemi

Acıbadem, Fikirtepe ve Bostancı gibi seçeneklerde konumu ile ilgi çeken projeler aynı zamanda plan ve nitelik açısından da büyük beğeni toplamaktadır. İstanbul konut projeleri arasında en çok beğenilenler E-5 karayolu ve Boğaziçi Köprüsüne yakınlığı ile bilinen bölgelerdir. Aynı zamanda Marmaray projesi ile da Anadolu Yakası ile Avrupa Yakası’nın birleşmesi sonrasında değer kazanan bölgeler doğru planlanmış inşaat projeleri ile ilgi uyandırmaktadır. Sadece ev olarak düşünülmeyen aynı zamanda da ofis projelerinde de atak yapan bölge tematik ve villa yaşamları ile de fark yaratmaktadır. Modern bir zaman dilimden esinlenen çalışmalar yatırımcıları sıcak bir atmosferde sarıp sarmalarken yeni nesil mimari ile birleşen çalışmalar da akıllı yaşamı desteklemektedir.

Canlanan İnşaat Sektörü


Çağın ihtiyaçlarına cevap veren Kadıköy konut projeleri birbirinden cazip ödeme koşulları ile sahiplerine

·         Daha fazla konfor
·         Daha sıcak ortamlar
·         Şıklık ve zarafet katmaktadır.


1.sınıf malzemeler kullanılarak tamamlanan ve deprem yönetmeliğine uygunluğu ile risklerden uzak kalınmasını sağlayan güvenli projelere siz de dâhil olabilirsiniz. Çevreyle dost, sosyal yaşama önem veren, toplumsal değerlere uygun bir şekilde hayata geçirilen projeler tüm ihtiyaçlara cevap verebilme özelliğine de sahiptir. İnsanı ve aynı zamanda şehri koruyan yenilikler ile gündeme gelen Kadıköy bölgesi, pek çok farklı proje ile yeni bir görünüm kazanacaktır. Sivil toplum kuruluşlarının ve yerel yönetimlerin bir araya gelerek geliştirdikleri tasarımlar ile bölge, enerji verimliliği ve iş güvenliği konularına da yeni bir bakış açısı getirecektir. Kentin yaşamsal menfaatlerini koruma altına alan projelerde siz de yer almak ister misiniz?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.