-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doğal Tedaviler Doğru Ürünlerle Sonuç Verir

ads
ads
İnsanlar doğal olanın sağlıklı olduğunu anladığından beri sürekli olarak bitkisel içerikli ürünlere yönelmektedir. Yönelimin artarak devam etmesi bazı fırsatçıların işine gelmiş, kimyasal barındıran ürünleri doğalmış gibi piyasaya sürmüştür. Doğal tedaviler ancak ve ancak doğal ürünlerin doğru seçilmesiyle olacaktır. Bu nedenle güvenilmeyen bir ürün alıp paranızı çöpe atmaktansa kaliteli ve yıllardır üretim yapan markaları tercih etmelisiniz.


doğal tedaviler


İstanbul Fuarlar Başkenti

Önemli fuarlara ev sahipliği yapan ve bu nedenle de fuar başkenti olarak anılan İstanbul Fuarlar konusunda yine 2016 yılında en çok tercih edilen şehirlerden olmuştur. Özellikle İstanbul Expo Center fuarlara en çok ev sahipliği yapan fuar merkezidir. 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen Expoantura- Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı da İstanbul Fuar Merkezinde organize edilen sektörünün en büyük ve ululslararası fuarıdır.

Vegan Ürünler Kullanıcılarını Bekliyor


Bazı insanlar tercihleri nedeniyle toplumun genelinden farklıdır. Farkları sayesinde topluma renk katan insanlardan olan Vegan kişiler, hayvan kullanımı yoluyla elde edilen gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektedir. Bu kişilerin ihtiyaç duydukları tüm vegan ürünler Exponatura Fuarı’nda sergilenmektedir. Öncelikli tercih edilen bitkisel ürünler fuarda geniş yer bulmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.