-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Sevilen Aksiyon Oyunları

ads
ads

El-göz koordinasyonu gerektiren aksiyon ve macera oyunları, zorlu engellerin aşılması gereken bir tür video oyunudur. Oyun türleri içerisinde en sevilen ve en çok oynanan kategoriler arasında yer almaktadır.
aksiyon oyunları indir


Gerçek zamanlı strateji oyunlarını da içerisinde barındıran aksiyon oyunlarını aksiyon oyunları indir yazarak telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
            
Dövüş, hedef vurma, nişan alma, hedefe ulaşma gibi alt türleri bulunan bu oyunlar, aynı zamanda beyin geliştirici özellikte üretilen yaratıcı oyunlardır. Hatta bazı oyunlar büyük ölçüde dikkat ve konsantrasyon gerektirmektedir. Bu nedenle oynamak için konsantrasyonunuzu üst seviyelerde tutmanız önemlidir.
               
Bilişsel ve yaratıcı özellikleri bulunan bu oyunlardan biri olan zombi oyunları zombileri bulup, etkisiz hale getirmeyi gerektiren aksiyon oyunlarındandır. Zorlu engeller içeren bu oyunlarda yüksek puan elde etmek oldukça önemlidir. Düşmanları yenerek alınacak yüksek puanlar, oyundaki heyecanı da üst seviyelere çıkarmaktadır.
               
Aksiyon alanında birbirinden güzel pc, web ve mobil oyunlarını bir arada bulabileceğiniz Hounds Online en sevilen aksiyon oyunlarını houndsonline.com/tr internet sitesi üzerinden oyun severlerin beğenisine sunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.