-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farklı Bir İzlenim İle Kişiye Özel Resimli Hediyeler

ads
ads
Resminizin veya seçmiş olduğunuz herhangi bir resmin, alacağınız veya vereceğiniz bir hediyenin güzelliğini tamamlayacağını düşünmediyseniz, kişiye özel resimli hediyeler ayrıcalığını sunan firmanın seçeneklerini değerlendirerek kendinizi yansıtabileceğiz çok değerli armağanlar yaratarak karşınızdakine farklı bir izlenim sunabilirsiniz.



Şık Görünümüyle Kişiye Özel Erkek Cüzdanı


Erkeklerin olmazsa olmazları arasında yer alan bir şey varsa o da ceplerindeki cüzdanlarıdır. Firmanın kişiye özel erkek cüzdan seçenekleri işte tam bu noktada size hitap edebilecek en kaliteli cüzdanları hazırlamak üzere çalışmalarda bulunmaktadır.

  • Cüzdanın ezilmelere karşı dayanıklı ve derisinin yıpranmalara karşı uzun ömürlü olması için özenle seçilmiş maddeden yapılması gerektiğini bilen firma bu konuda hassas davranarak üst düzey bir imkân sunmaktadır.
  • Estetik açıdan şık görünümüyle duruşunuzu tamamlayacak bir dizayna sahip olabilmesi için titiz bir çalışma yürütmektedir.
  •  Kolay kullanım olanağı sunarak iç kısmındaki dağınıklığı gidererek içindekilerin toplu durmasını sağlayan tasarıma sahip erkek cüzdanları seçmiştirler.

Keyfinize Keyif Katan Kişiye Özel Resimli Kupa

Günümüz teknolojisinin getirmiş olduğu yenilikleri en iyi şekilde uygulamaya çalışan butiksemti.com ekibi, artık resimlere albümlerden bakmak yerine kişiye özel resimli kupa tasarımı seçenekleriyle kahvenizi veya çayınızı yudumlarken sizi çekmiş olduğunuz resmin anına götürmeyi veya mutlu bir aile resmine bakarak gülümsetmeyi amaçlamıştır. Yalnızca bununla sınır kalmayan ekip, görsel açıdan sizi mutlu edebilecek her özel resmi kupanın tasarımıyla buluşturarak anınıza keyif katmayı hedeflemektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.