-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Forma Tasarla Sistemiyle Forma Yapma

ads
ads
Sporun hayatımızda çok önemli yeri vardır. Bunlardan en başta gelen kuşkusuz futboldur. Genel olarak  futbolu erkekler daha çok sever ve oynarlar. Zaman zaman bu aktivite her zaman değişmektedir. Yıllar öncesinde mahalle maçları, kendi aramızda maçlar yapardık. Ancak zamanla teknoloji gelişti insanlar artık zamanının neredeyse en büyük bölümünü İnternet üzerinde geçirmeye başladı. Bu da teknolojinin biraz kötü yanı diyebiliriz. Fakat iyi yanı olarak ise futbol ve benzeri  sporlar geriye kalan zamanlarımızda her zaman yaptığımız en güzel sporlardan olmaya devam ediyor.

Tabi ki bu alanda sadece futbol değil bu ve benzeri olan basketbol'da aynı konumunu korumaktadır. 

Teknoloji demişken iyi yönlerinden biraz  bahsedelim: "Teknoloji ile gelen iyilikler arasında hemen hemen çok işimizi artık İnternet üzerinden ve buna bağlı olarak İnternet sitelerini gezerek zaman geçirmekteyiz. Bunun en önemli kısmını ise alışveriş yapmak istediğimiz zaman E-ticaret siteleri bizler için bulunmaz nimettir.

Bu sebeple arama motorları sayesinde ilgili sitelere göz atma şansını elde etmiş oluyor ve aynı zamanda alış veriş yapmak için en kolay yöntemi seçmiş oluyoruz. Bu konumuzda sizlerinde çok  hoşuna gideceği belki daha önce bunun gibisine az denk geldiğiniz oldukça iyi ve  farklı bir siteden bahsedeceğiz. 

Yukarıda belirttiğimiz  gibi spor hayatımızda oldukça önemli rol oynamaktadır. bunlar arasında basketbol, futbol vb. Boş zamanlarımızda bu da genel olarak hafta sonlarına ya da boş kaldığımız zamanlara denk gelmektedir. Bu zamanlar içerisinde tanıdıklarımızla haberleşip gel bu hafta su halı sahada bir maç yapalım diyenlerimiz çok. Bu oldukça güzel bir aktivite ama her insan spor için kendine özel forma olmasını istemez mi? Bence ister. Artık bunun için dükkan dükkan gezmenize gerek yok ve özel olarak kendinize zaten forma bulmanız da çok zor bir durum. Tüm istekleriniz "formayaptirma.net" ile karşılayabilirsiniz.


Formanı Kendin Yap


Alanında uzmanlaşmış ve kalitesini ispatlamış bir tasarım sitesidir. Kendinize özel olarak basketbol formaları, futbol formaları ve daha  fazlasını sizlere sunmaktadır. Hayal gücünüze göre istediğiniz tarzda forma tasarlama imkanı bulabiliyorsunuz. İstediğiniz etiket veya yazı yazabilir, renk seçimi, stil ve bunun haricinde sayamadığımız onlarca özellik ile kendi  formanı kendin yapabiliyorsun. Ne güzel değil mi? Kendine özel ve başkasında görmediğiniz sadece sizi siz olduğunuzu anımsatan bir forma kulağa çok hoş geliyor ve bir tık ötenizde bu işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Bunu yapabilmek için ilgili siteye giriş yaptıktan sonra karşınızda hemen göreceksiniz  "Formanı Tasarla" sekmesi ile hızlı bir şekilde tasarım alanına geçiyorsunuz. Burada renk, desen, model, kaleci forması, logo ve sponsor, isim ve numaralar gibi seçenekleri göreceksiniz. Bu işlemi sanal ortamda siz hazırlayacaksınız. Hem zamanınız eğlenceli geçecek hemde kendinize özel bir formaya sahip olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Bunun haricinde ise  sitede yer alan onlarca forma vardır. Bunlardan herhangi birini seçip veya onlara bakıp da tasarım için ön hazırlık yapabilirsiniz. tasarım işinden çokta anlamanıza gerek yok.  Hayal dünyanıza kalmış bir şey kafanızda hangi model, seçenek, renk varsa bunlarla iyi bir tasarım elde edebilirsiniz. 

Artık formanızı tasarladınız yapmanız gereken son işlem ise forma satın almak olacaktır. Bunun içinde en alt kısımda sipariş ver butonu ile işleminizi tamamlayabilirsiniz. 

Bu bağlamda bir çok buna benzer site bulabilirsiniz ancak her site aynı değildir. Her ticaret yapan işini iyi yapmayabilir. Bu adı geçen platform % 100 müşteri memnuniyeti ile karşımızda ve birinci sınıf kumaşlardan formanız elde edilir. Bu yüzden çok insanın tercih ettiği mekanlardan biri olagelmiştir. Bunu araştırma yaparak kalitesine bakabilirsiniz. 

Ve en önemlisi ise güvenilir bir elektronik bir ticaret sitesi olması. Bundan dolayı gönlünüz rahat biçimde alışveriş yapmanız en önemlisi ise kendinize özel bir  forma ile sahalara çıkmanın heyecanını yaşayacaksınız. 

Sonuç olarak iyi bir formaya sahip olmak için gözardı etmemeniz gereken bir yerdir. Mutlaka göz atmanız forma nasıl  tasarlanıyor ve içeriğinde yer alan formalara göz atmanız spor sevenler için çok faydalı olacaktır. 

Kaynak:  www.formayaptirma.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. forma tasarımı gerçekten sürekli halı saha maçları yapan bir grup için çok güzel oluyor. tavsiyeniz üzerine ilgililerle görüşücem.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.