-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Grafik Tasarım Kitapları ile Tasarım Öğrenilir Mi?

ads
ads
Grafik tasarım işleri gibi daha çok deneme yanılma yolu ile öğrenildiğinde akılda kalıcı olan ve daha da zenginleştirilebilen tasarım bilgisi aynı zamanda grafik tasarım kitapları ile de öğrenilebilmektedir. Hatta bu alanda çalışmalar ortaya koyan profesyonel kişiler bile zaman zaman bu kitaplara göz atma ihtiyacı hissedebilirler.

Grafik Tasarım Kitapları ile Tasarım Öğrenilir Mi?

Arkeoloji Kitapları ile Tarihe Yolculuk

Eski zamanlara ait olan eşyaların elde edilmesi ve bunların yorumlanması işi olarak özetlenebilecek arkeoloji bu özelliğinin dışında aynı zamanda tarih sahnesi için yapılan bir yolculuk olarak da görülebilmektedir. Bu sebeple arkeoloji kitapları kitaplar okuyarak eski zamanlara ait tarih bilginizi de genişletebilirsiniz.

Mimari Yarışma Kitapları Ne İşe Yarar?

Her zaman olmasa da zaman zaman yapıların en iyi projelerle gerçekleştirilmesi için yarışmalar düzenleniyor. Daha sonra bu yarışmalarda yarışan projeler mimari yarışma kitapları adı altında kitaplarda toplanıyor. Kendini mimari alanda geliştirmek isteyenler için en büyük kaynaklardan biri olan bu kitapları çok uygun fiyatlarla yemkitabevi.com adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.