-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gurbetçilerimizin Önemli Tercihi: LED Işıklı Tuz Lambaları

ads
ads

Gurbetçilerimizin Önemli Tercihi: LED Işıklı Tuz Lambaları


         Yaz aylarında Türkiye’ye gelen gurbetçilerimiz yerli ürünleri, yaşamış oldukları ülkelere götürebilmektedir. Ancak kargo ile ilgili sınırlamalar olabildiğince küçük ağırlıkta ki ya da hacimdeki ürünlerin alınmasını zorunlu kılmaktadır. Bazen bu sınırlamalar götürülmesi amaçlanan ürünlerin götürülmesine de engel olabilmektedir.

        Bu durum bizim sektörümüze de yansımaktadır. Bu açıdan bakıldığında Türkiye’ye gelip tuz lambası alan müşterilerimiz olabildiğince küçük ürünlerimizi satın almak ya da sipariş etmek istemektedir. Ancak kalp tuz lambası, yağmur damlası, piramit tuz lambası, vazo tuz lambası, şömine tuz lambası gibi tuz lambalarımız belirli bir kg ağırlığı üzerinde yer aldığı için genellikle gurbetçilerimiz doğal modellerimizin kg ağırlığı küçük olanlarını tercih edebilmekteydi. Ancak bu yıl biblo olarak nitelendirdiğimiz LED ışıklı kaya tuzu lambası modelleri bu konuda önemli bir çözüm olmuştur. Çünkü Çankırı tuz lamba, yüzey baskılı tuz lamba, küre tuz lamba, yağmur damlası, yıldız tuz lamba, gaz lambası, vazo tuz lambası  gibi pek çok ürünümüzün biblosunu da üretmiştir. Biblo tuz lambaları ile standart tuz lambalarını karşılaştırdığımızda LED ışıklı tuz lambalarının ağırlığının klasik tuz lambalara göre 2/3 oranında daha küçük olduğunu söyleyebiliriz.  Örnek vermek gerekirse ‘’canım annem ‘’ ya da ‘’ seni seviyorum’’ yazılı yüzey işlemeli tuz lambası almak isteyen bir gurbetçimiz 3-3,5 kg ağırlığında bir tuzlamba alması gerekirken aynı modelin biblosunu ya da diğer bir ifadeyle LED ışıklısını alması durumunda 1 kg ağırlığında ki yüzey işlemeli lamba alacaktır. Böylece taşıma gideri açısından bakıldığında %60 oranında avantaj sağlayacaktır.

      Elbette böyle bir avantaj çeşitli dezavantajları da beraberinde getirecektir.  Aynı örnekten yola çıkacak olursak 3,5 kg ağırlığında ki yüzey baskılı tuz lambası 1 kg ağırlığında ki LED ışıklı tuz lambalarına göre daha az negatif iyon yayacaktır. Ancak yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin görsellik unsurunu daha çok önemsediğini göz önünde bulundurduğumuzda bibloların böyle düşünen gurbetçilerimiz açısından avantajlı olduğunu söylemek mümkün.

     Çankırı tuz lamba, tuz lambası üretirken farklı kitlelerin ihtiyacını karşılayabilecek niteliğe sahip olmasını göz önünde bulundurmaktadır. 


     LED ışıklı biblo tuz lambalarımızı görmek ya da diğer Kaya Tuzu lambalarımızı görmek ya da ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için cankirituzlamba.com adresine girebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.