-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Hediye Edeceğiniz En Leziz Görsel Şölen

ads
ads
Bayramda annemize götüreceğimiz bir hediye ya da kız kardeşimin mezuniyeti için en güzel armağan. Sevdiklerimize önemli olduklarını hatırlatabileceğimiz en yaratıcı sürpriz butik kurabiye. Şeker hamurunun görsel şölene dönüştüğü en doğal lezzet ile amaç ne olursa olsun ister aileye yeni katılan bebeğe hoş geldin hediyesi ya da annenize anneler günü sürprizi. Her amaca uygun bir hikaye ile yaratılmış tat mutlaka var.

Her Anıda En Tatlı Lezzet Special Çikolata

Anılardan en son silinen duyu tat ve kokudur. Special çikolata ile en güzel anların tadının hiç unutulmaması adına leziz bir armağan verebilirsiniz. Çiçek görünümüyle hazırlanmış bu lezzet ile çikolatanın kokusu her daim en güzel anlarınızı hatırlatsın.  

Doğanın Görsel Güzelliğinin Lezzetle Birleşimi; Çiçek Sepeti


Bunaltıcı yaz mevsiminin en serin meyveleriyle hazırlanmış, papatyanın en lezzetli hali ile mevsim meyvelerinin en doğal hali. Çiçek Sepeti ile hazırlanmış, siz ve sevdikleriniz için en gösterişli ve en tatlı hediye seçenekleri ile pastarika.com adresinden dilediğiniz formda, dilediğiniz leziz hediyeyi sunabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.