-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İdeal Kombin Şık Takılarla Başlar!

ads
ads
Sihirli bir değneğiniz olsa sade ama şık olmaya yarayacak sihirleri yapmayı düşünürdünüz. Bizim sihirli bir değneğimiz olmasa da, en az onun kadar etkili tavsiyelerimizin olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle yazımızı okumaya devam edin ve nasıl sadelik içerisinde göz alıcı şıklığa sahip olacağınızı öğrenin!

 Başlıyoruz…

Çoğu insan şık olmak için pahalı ve marka kıyafetlerin şart olduğunu sanır. Ancak durum sanıldığı gibi değildir ve hem sade giyinip, hem de başkalarının dikkatini çeken kişilerde vardır. Eminim bu tip kişilerle sizde karşılaşıyor ve bunu nasıl başardıklarını takip ediyorsunuzdur. Bunların ortak özellikleri gümüş takı ve aksesuarlara verdikleri önemdir.

İdeal Kombin Şık Takılarla Başlar!


Kadınlar takılarla mükemmelleşir!

Takılar kadın giyiminde önemli bir tamamlayıcıdır. Kıyafet kombini kadar önemli aksesuarlar sayesinde günlük giyim tarzınızda bile şık bir detaya sahip olabilirsiniz. Bunun için tabi ki de doğru takıyı seçmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Vücut ve yüz tipiniz, kilonuz gibi kriterlere dikkat ederek seçeceğiniz doğru gümüş kolyeler, yüzük veya bilekliklerle gündelik kıyafetleriniz için estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Marka Silver’den takı seçimi önerileri

Gümüş takı sektöründe önemli bir marka olan markasilver.net tarafından takı seçiminde dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşıyorum. Bu anekdotlar sayesinde kendiniz için daha uygun takı seçimi yapabileceksiniz.

1    .       Gümüş kolye en çok tercih edilen aksesuardır. Bunları sade bir elbiseyle kullanmak isteyen kadınlar üst üste kolye takabilirler. Böylece daha şık ve bohem bir tarz yaratmış olacaklar.

2    .        Özel günler için tercih edilebilecek straplez kıyafetler için büyük gümüş kolye modellerini kullanmak daha doğru bir tercih olacaktır.

3    .       Küçük bir yüz hattına sahip kişilerin büyük küpe veya gerdanlık modellerinden kaçınması gerekir.

4    .       Boynu kalın olanların ince gümüş kolye modellerini, ince olanların da daha çok kalın modelleri seçmesi doğru olacaktır.

5    .       Büyük göğüslere sahip bayanlar göğüs hizasına gelecek kolye modelleri seçmelidir.

6    .       Gece davetleri için tercih edilen V yaka abiye elbise modelleri için ince ve narin gümüş kolye modelleri seçilebilir. Ahşap veya parlamayan modeller tercih edilmemelidir.
7    .       İş kıyafetleri üzerine çok gösterişli takı tercihi yapılmamalıdır.
8    .       Gösterişli gümüş yüzük  modeli eliniz manikürlü ilen tercih edilmelidir.
9    .       Önemli davetlerde hem boyun kısmı, hem de ellerde gösterişli takı kullanmak doğru olmaz. İkisinden birini tercih etmek gerekir.
1    .      Balıkçı tipi kıyafetlerde uzun gümüş kolye modellerini tercih edin.

İdeal Kombin Şık Takılarla Başlar! 1


Kadınlar için en ideal gümüş takı modellerine sahip olmak için Marka Silver uzmanlığından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Marka Silver, erkekler içinde estetik ve şık gümüş aksesuar modelleri satışını yapıyor.  Uygun fiyata, şık tasarımları markasilver.net sitesinde bulabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Dalgalı nazar kolye güzelmiş şık duruyor doğum günlerinde kuzenlerime alabilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.