-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Paypal Geri Dönecek!

ads
ads

Paypal Ülkemize Geri Dönmeye Hazırlanıyor..

Türkiye'de yasalara uymadığı gerekçesi ile kendini ülkemizden geri çeken Paypal tekrar faaliyet göstermek için kolları sıvadı.

Paypal, dünyada ve ülkemizde en çok kullanılan para yatırma, çekme, gönderme ve birçok işlem ile geniş kapsamlı olan dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan bu sistem ülkemiz yasalarına uymadığı gerekçesi ile geri çekilmişti. Bunun nedenlerinden biri vergi vermeme gibi durum söz konusu. Birçok ülke de serverları bulunan ve vergiye tabi olan bu sistem ülkemize serverlarını taşımak yerine, hizmeti durdurmuştu. 


Paypal Geri Dönecek!

Oysaki bu büyük bir hata idi. Bunu tabi Paypal şirketi zamanla anlamış olacak ki yasalara uygun şekilde ülkemize dönüşü an meselesidir. 

Paypal kendini Türkiye'den çekince başka mecralara yönelmeye başladılar ve buda o sistem için zarar anlamına gelmektedir. Ancak bizler Paypalı oldukça çok kullanan kişileriz, sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Bu yüzden geri gelmesi hem bizim için hemde kendileri için iyi bir adım olacaktır. 

Fakat insanlar bu şirketin yokluğuna kısa zamanda alıştı diyebiliriz. Geri gelse bile eski kıvamını tutturabilecek mi bilinmez. Bunu zaman gösterecek. Ama sanmıyorum ki eskisi gibi rayına oturması uzun bir zaman alabilir. 

Çünkü Paypal geri çekilme kararı ile insanları bilgilendirdi ve bu şirketin sistemini kullanan onlarca insan da başka sistemlere gittiler ve belkide orayı daha çok beğendiler. Şimdi geri geldiğini düşünürsek, bu değişiklik yapan insanlar acaba tekrar bu eski sisteme geri dönecek mi? Benim şahsi görüşüm dönmeyebilir. Çünkü sürekli sistem değiştirmek ve alıştığı sistemi bir anda bırakmak bizler için kolay olmuyor. Ama unutmakta zor olmuyor.

Hangi tarihte dönüş yapacağı şuan için tam olarak belli değil. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Şuan ki döneceği hali pek işimize yarayacak gibi değil, ne zaman ki eskisi gibi tüm işlevleri kullanabileceğiz o zaman tam anlamıyla dönmüştür.

    YanıtlaSil
  2. Yurt dışına ödeme yapılmayacaksa zahmet edip gelmesin PayPal'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi yurt dışı ödemeleriydi.

    YanıtlaSil
  3. Evet geri dönecek ama bizim işimize yarayan en önemli özelliği olmadan. Bu da paypalın bir çok kişi için işlevini yitirdiği anlamına gelmektedir.

    YanıtlaSil
  4. haberi gorunce yeni bir haber olduğunu dusunup ümitlenmiştim ancak eski bir habermiş. keske pay pal geri donse odemeler konusunda buyuk rahatlık sağlıyordu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.