-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Renkli ve Desenli Eşarplar

ads
ads
Eşarp mevsim fark etmeksizin her daim şıklığa şıklık katan bir ürün olmuş özellikle kadın modasında etkili bir yer edinmiştir. Son yıllarda yükselen muhafazakar giyim trendi ile eşarpların yeri tekrar sağlamlaşmış ve eşarp kullanma modası geri dönmüştür.

eşarp


·        İpekli
·        Keten
·        Pamuklu
·        Saten
Gibi kumaşlardan üretilebilen eşarplar bir aksesuar olarak da çok yönlü şekilde kullanılabilmektedir.

Kadın Çanta Modelleri

Kadınların vazgeçilmezi bir diğer ürün ise çantadır tabii ki. Kadın çanta modelleri hem şıklık hem de kullanışlılık göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır. Pek çok eşyayı toplaması gerekmesinin yanı sıra çantalar mutlaka giyim tarzı ile uyumlu ve kolay taşınabilir olmalıdır. Omuzdan asmalı, elde taşımalı, çapraz bantlı pek çok seçenek söz konusudur.

Kadın Cüzdan Modelleri

Kadın cüzdan çeşitleri erkeklerinkinden oldukça farklıdır. Daha geniş ve hacimli üretilen kadın cüzdanları cepten ziyade elde ya da çantada taşımak üzere tasarlanırlar. Her renk, desen ve cinste üretilebilen bu cüzdanlar kullanışlı gözler ve alanlarla donatılmıştır. Tercihinize uygun bir modeli pierrecardin.com.tr internet adresindeki kataloglardan beğenerek kolayca sipariş verebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.