-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TAD İle İngilizceyi En İyi Öğretmenlerle Öğrenin!

ads
ads
İngilizce temel iletişim dillerinin en başında yer alır, ilkokuldan iş hayatının en üst mevkisine kadar bu dili konuşabilme gereksinimi zorunlu hale gelmiştir. Türk Amerikan Derneği ise bu konuda en iyisini benimsemiş ve uygulamaya almıştır.

ingilizce kursu


İngilizce kursu, yaş aralıkları ve ihtiyaçlara göre şekillenmiştir. İlk kurlarda Türk eğitmenler ile verilen dersler temelden İngilizce eğitimi için önem taşır. İlerleyen kurlarda ise yabancı öğretmen ve Türk öğretmenler eşliğinde konuşma, anlama ve yazma yeteneği daha net olarak geliştirilir. Öğrenciler için oluşturulmuş aktiviteler ise birebir kaynaşma ve konuşma anlamında kişiye çok şey katar.

Sınıfların modern yapıda teknoloji ile donatılmış olması sayesinde görsel hafızaya hitap edilir ve konuların bilinçaltında kalıcı yere yerleştirilmesi sağlanır. Bu şekilde pratik yapılmasa bile İngilizce dil becerisi unutulmadan uzun yıllar korunur. En iyi İngilizce kursu olma özelliği ise TAD’ın bu başarılı disiplininden kaynaklanır.

TAD öğretim kültüründe genel İngilizce, iş İngilizcesi, kurumsal İngilizce dışında özel derslerle desteklenen bir eğitim anlayışı mevcuttur. Özel dersler YDS, TOEFL, Proficiency gibi sınavlarda başarıya ulaşmanızı kolaylaştırır. Sınavlar için alınan derslerde öğretmenler, adı geçen sınavlara bizzat katılmış, gerekli yerlerden belgeleri ve izinleri tamamlanmış kişilerdir. Söz konusu İngilizce öğretmenleri, TAD bünyesinde yer alabilmek için çeşitli sınavlara ve mülakatlara tabi tutulur. En başarılı öğretmen, bilgisi ve yeteneği dışında karşısındaki kişiyi anlama, kişiye uygun ders verme konularında da oldukça deneyimlidir.

İngilizce eğitiminiz için, TAD fiyatları ile de sizi zorlamayacak nitelikte fırsatlar sunar. Kampanyalarından yararlanma hakkı herkese sunulmuştur. İngilizce kurs fiyatları için Türk Amerikan Derneği ile iletişime geçebilir, resmi sitesinde yer alan formu doldurabilirsiniz. 2 kur alana, 1 kur ve artı iş İngilizcesi, liselilere özel %45 indirim gibi avantajlardan yararlanmak için hemen kurs binamızı ziyaret ederek bir kahvemizi içebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.