-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Varis Problemine En Kolay Çözüm Ameliyatsız Varis Tedavisi

ads
ads
Uzun süre ayakta durmayı gerektiren işlerde çalışmak ve hareketsizliğin sonucu olarak özellikle bacak bölgesinde, damar kapakçıklarının düzgün çalışmaması sonucu varis oluşur. Bunun dışında genetik olarak damar kapakçıklarının düzgün çalışmama durumu, yaş faktörü ve menopoz döneminde de rastlanma olasılığı görünen bir rahatsızlıktır. Kadın, erkek çok sık rastlanan bir durum olmasından dolayı gelişen tıp sayesinde ameliyatsız varis tedavisi ile ortadan kaldırılabilir. Yaklaşık olarak bir sat süren işlemde hastaya narkoz vermeden, iğne yardımıyla varisli damar lazer kateteri ile içten yakılarak çıkartılır.

Tıptaki Yeni Gelişim İle Lazerle Varis Tedavisi

Cilt üzerinden uygulanan ve sadece iğne girmeyecek kadar ince olan kılcal damarlara etki eden lazerle varis tedavisi, 70-100 derece ısı kapasitesine sahip lazer ile ciltteki koyu renkli damarlar tarafından tutularak tahribat verilir.

Günümüzde Kullanılan En Etkili Yöntem Ağrısız Varis Tedavisi


İlk olarak 1999 yılında uygulanmaya başlayan ve günümüzde çok fazla kullanılan; damar içi lazer ya da radyofrekans gibi yöntemlerle uygulanan ağrısız varis tedavisi kısa sürede pratik bir uygulama olmaktadır.  En sağlıklı yöntemlerle uzman olarak, varisklinik.com internet sitesinden yöntemlerle yapılan ve alınan sonuçları inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.