-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Burun Estetiğinden Sonra Beklentiler

ads
ads
Estetik operasyonlar günümüzde büyük gelişme gösterdiler. Hemen hemen herkes vücudunda beğenmediği bir bölümü değiştirmek veya düzelttirmek üzere bu tipte operasyonları yaptırıyorlar. Burun ise estetik operasyonlar için en çok tercih edilen bölgelerden birisi. Bunun nedeni burnun yüz üzerinde çok önemli bir etkisinin olmasıdır diyebiliriz. İzmir burun estetiği klinikleri günümüzde İzmir ve ülkemizin diğer illerinde ikamet eden ve estetik operasyon yaptırmak isteyen kişilere en üst düzeyde seçeneklerle estetik operasyonları yaptırma imkanını tanıyor. Üstelik İzmir ilindeki kliniklerde fiyatların da diğer illere göre çok daha ideal olduğunu söylemek de mümkün. Biz sizlere bu yazımızda burnunuzda estetik operasyon yaptırmanızın ardından beklentilerinizin ne şekilde olması gerektiği hakkında bilgiler aktarmaya çalışacağız.

Bildiğiniz üzere estetik operasyonları yaptırırken kişilerin beklentilerinin ne seviyede olduğunun da operasyonun başarısında payı büyük. İster nefes alma problemleri gerekçesiyle ister de, estetik kaygılar nedeniyle bu operasyonu yaptırıyor olun. Beklentilerinizin gerçekçi seviyelerde olması büyük önem taşıyor. Aksi halde harcadığınız paralara değmiyor diyebiliriz. Ucuza kaçmaya çalışarak burunda yaptırılan estetiklerde ise kişilerin ilk hallerinden daha da kötü hallere dönüşmesi de söz konusu. Bu noktada mutlaka ideal kliniği, ideal ücretlerle tercih etmenizde fayda olduğunu söyleyebiliriz.

Estetik Operasyon Ardından

Estetik operasyonların ardından, operasyonun şiddetine göre işinizden birkaç gün ile birkaç hafta arasında izin almanız gerekiyor. İzmir burun estetiği 2016 yılı için işe veya normal hayata dönme sürelerinin daha az olduğunu duyuruyorlar. Bunda gelişen cerrahi tekniklerin payı büyük diyebiliriz. Tabi burun estetiği türü estetiklerde estetiğin şiddeti büyük önem taşıyor. En basitinden burnunuzun ucundaki bir düşmeyi kaldırmak üzere estetik yaptırıyorsanız bu durumda 1-2 gün içerisinde dahi normal hayatınıza geri dönmeniz söz konusu. Bununla birlikte burnunuzun kırılmasının, kemerli bölümünde değişimlerin yapılmasının gerektiği operasyonlarda ise süreç gittikçe uzuyor diyebiliriz.

burun estetiği


Nelere Dikkat Etmek Lazım

Burun estetiği yorumlar türü aramalar sayesinde estetik operasyon yaptırmadan önce dikkat etmeniz gerekenler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Biz sizlere bu bölümde mümkün olduğunca operasyon ardından etkinin nasıl olduğunu aktarmaya çalışacağız. Gözlerinizin ve burnunuzun etrafındaki bölgenin oldukça yumuşak bir hisse sahip olacağını ve yine aynı bölgenin birkaç gün boyunca akacağını söyleyebiliriz. Soğuk kompres yaparak söz konusu ağrıları ve akmaları minimuma indirmeniz mümkündür. Doktorunuz ek olarak ağrı kesiciler de yazabilir. Bu ağrı kesicileri kullanarak ve düzenli soğuk kompres uygulayarak etkileri minimuma indirebilir, ameliyatın ardından birkaç gün sonrasında rahatlık hissine sahip olabilirsiniz. Düzenli şekilde dikkat etmeniz halinde ise 10 ila 14 gün içerisinde hem şişkinliklerinizin hem de akıntılarınız durması söz konusu hale gelecektir. İzmir burun estetiği doktorları da ters bir durumda her zaman başvurabileceğiniz görüşlerini alabileceğiniz kaynaklardır diyebiliriz.

Son olarak, ameliyatın ardından geçen birkaç gün boyunca kafanızı dik bir pozisyonda tutmanız da gerekebilir. Normal aktivitelerinize dönmeniz ameliyatın şiddetine bağlı olarak birkaç gün ila birkaç hafta arasında sürebilir. İzmir burun estetiği fiyatları da doğrudan ameliyatın burnunuzda ne tür bir sorunu çözmek için uğraştığına bağlı değişim gösterecektir. Estetiğe karar vermeden önce diğer seçenekleri değerlendirdiğinizden de emin olun. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.