-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Casus Telefon

ads
ads
Bildiğiniz gibi iş hayatında her daim rekabet söz konusudur ve rekabet ortamında çeşitli olumsuzluklarla karşılaşmak olası bir durumdur. Bunlardan ilk sırada gelen ise sektöründe başarılı bir konuma sahip firmanın çalışanlarının yeteri kadar iş ahlakına sahip olmayışı ve firmadan dışarı bilgi sızdırarak maddi kayba yol açacak bir tutum sergilemesidir. Eğer çalışanlarınızdan ya da iş ortağınızdan yana böyle bir endişeniz varsa bu aşamada probleminizi konuşarak çözmeniz tabi ki yersiz bir hamle olacaktır. Bunun yerine kullanımını tercih edeceğiniz Casus Telefon, istediğiniz tüm bilgilere kolayca erişmenizi sağlayacaktır. Bugün teknolojinin gelişmesiyle insanların pek çok noktada ihtiyaç duyacağı programlar tasarlanmış ve bu programlar çok yönlü özelliğe sahip olmasıyla da etkin bir çözüm yolu olarak kullanıcılarına sunulmuştur. İş hayatınızda merak ettiklerinizi Casus Telefon Yazılımı ile oturduğunuz yerden öğrenebilir ve hızlı şekilde almanız gereken önlemleri alarak ciddi kayıpları engelleyebilirsiniz. 

Casus Telefon


Programda yer alan 200’ü aşkın özellik bulunmaktadır. Bunlardan en çok işinize yarayacak olan ortam dinleme, sesli arama dinleme, yer tespiti, şifrelere ulaşım, resim galerisi görüntüleme, not defteri ajanda gibi uygulamalara erişim, kamera açma ile resim çekebilme, SMS ile mail görüntüleme gibi avantaj içeren özelliklerle işletmenizde arkanızdan çevrilen işleri kolayca öğrenebileceksiniz. Bunun yanı sıra Telefon Dinleme uygulamasını kullanmak isteyenlerin aklına takılan hususlardan biri hedef kişinin başka bir sim kartı varsa takip nasıl yapılacak? Sorusundan oluşmaktadır. Kullanıcı hedef telefona yazılımı yükledikten sonra yazılım telefonun kendisine yükleneceği için sim kart değişikliğinde anında SMS ile bilgi verilir ama takibinizi engelleyici bir unsur oluşmaz. Yani hedef kişi sim kart değişikliği yapsa dahi takibiniz aynı şekilde gizlice çalışmasını sürdürür ve sürekli tarafınıza bilgi mesajları gelir. 

Bu sayede birlikte çalıştığınız kişiler üretimden çalıyor mu? Sizin bilginiz olmadan firmanız üzerinden başka bir iş çevriliyor mu? Gibi aklınızda dönüp dolaşan kuşkulardan kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey uygun bir zamanda Casus Telefon programını hedef belirlediğiniz kişinin android ile ios tabanlı cep telefonuna yüklemek ve özellikleri aktif hale getirmek olmalıdır. Bu aşamadan sonra program kesinlikle kendini belli etmeyecek profesyonellikte çalışacak ve hedef kişinin her aktivitesini tarafınıza bilgi mesajı olarak eş zamanlı şekilde iletecektir. Sesli görüşmeleri canlı şekilde dinleyebilir, isterseniz de kayıt altına alarak daha sonra inceleyebilirsiniz. Ortağınızın firma dışındayken neler yaptığı, nereye gittiği ve kimlerle görüştüğü gibi hususları, Telefon Dinleme yazılımının ortam dinleme ile yer tespiti özelliğini kullanarak ortaya çıkarabilirsiniz. Ulaşacağınız bilgiler dahilinde çalıştığınız kişileri eleyebilir, en önemlisi firmanızın daha çok zarar etmemesi adına gerekli önlemleri alarak kendinize kısa sürede bir düzen oluşturabilirsiniz. Bunun için zaman kaybetmeden teknolojinin gücünden faydalanmanız ve kendinizi garantiye alarak hareket etmeniz yeterli olacaktır. 

Daha Fazla Bilgi İçin : www.casus-bocek.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. günümüzde artık özel hayat diye bir şey kalmadı her gün bir yeni sorun ve özel hayat ihtali ile karşı karşıyayız. şimdi de casus telefonlar çıktı. umarım buna bir çözüm bulunur

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.