-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Korku Evine Nasıl Gidilir?

ads
ads
Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda sizlere son zamanların popüler aktivitesi korku evinden bahsedeceğim. Her ne kadar 2 yılı aşkın süredir ülkemizde oynan bir oyun olsa da bir çoğumuz henüz korku evinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ben de sizlere hem genel bilgi vermek hem de evden kaçış oyununa nasıl katılacağınızı anlatmak istiyorum.
  • Genelde 15 yaşından küçükler katılamaz.
  • Gerçek bir mekanda oynanan yetişkin aktivitesidir.
  • Bayan erkek fark etmeksizin grup halinde oynanır.
  • Çoğunluka en az 2 en fazla 6 kişi katılabilirsiniz.
  • Bir saat süre içerisinde çıkışa ulaşmalı ve evden kurtulmalısınız
  • Oyun sonunda özel bir ödül yoktur, geçirdiğiniz bir saatlik eğlence işin ödülüdür.
  • Herhangi bir tehlikesi olmamakla birlikte özel bir rahatsızlığınız varsa oyuna katılmamalısınız
Evden kaçış oyunun bir türü olan korku evine katılmak için kendi şehrinizde bulunan firma hakkında araştırma yapabilirsiniz. Bu konuda Kaçış Merkezi sitesi https://www.kacismerkezi.com kullanabilirsiniz. Sitede Türkiye'deki tüm oyunları bulabilirsiniz.

Şehrinizdeki oyunu bulduktan sonra telefonla yer ayırtıp, rezervasyon saatinde oyun alanında olmalısınız. Oyuna zamanında gitmeniz oldukça önemlidir.

Korku Evine Nasıl Gidilir?


Bunun dışında evden kaçış oyunu hakkında çok fazla bilgi sahibi olmanıza gerek yok. Ekibinizi toplayın, yerinizi ayırtın ve oyun saatinde oyun alanında olun yeter. Gerisi tamamen eğlence ve kendiliğinden gelecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.