-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Led Tabela ve Led Ekran Teknolojileri

ads
ads
Eski usul tabelalar, sadece şirketin ismini ve telefonunu ihtiva ediyordu. Küçük bir reklam sözcüğü ile yıllarca aynı parola kullanıyordu. Değişken olmayan tabelalar zamanla göz alışkanlığı yaparak, önemini yitirmektedir. Ancak, psikolojideki algıda seçicilik kuralı, led tabelada oldukça iyi bir şekilde kullanılmıştır. Led tabela teknolojisi ile kayan yazılar, hayatımıza renk katmıştır. İş yerinin adını değişik şekillerde değiştirebiliyorsunuz. Değişik fontları istediğiniz zaman uygulayabiliyorsunuz. Reklam ve ilanlarınız güncelleyemiyorsunuz. Sezona göre, reklam ve ilanlarınızı led tabelada değiştirebiliyorsunuz.


led ekran, led tabela, led ekranlar,



Led tabela, power led adlı bir programla yönetilmektedir. Bilgisayarda, tabelada yayınlanmasını istediğiniz yazıyı efektli bir şekilde girebiliyorsunuz. Birden çok yazı ve ilanı rahatlıkla kayıt edip, efektli bir şekilde sunabiliyorsunuz. Uzun uzun yazıları en güzel bir şekilde yayınlayabiliyorsunuz. Power led programında hazırladığınız efektli yazıları flasha atıp, led tabelaya takıyorsunuz. Tabi programda led tabela ile ilgili ölçüleri doğru vermelisiniz. Tabelaya flashı taktıktan sonra ok yazısı çıkarsa, kayan yazınız ve reklamlarınız kaydedilmiş demektir. Kayan yazıların ve reklamların kayıt edilmesi ile led tabelanız elektrik kesilmediği sürece çalışır.



Led tabela dışında, led ekran ve lcd videowall gibi hizmetler de, oldukça gelişmiştir. Led ekran ve lcd videowall uygulamaları, led tabelaya göre daha renkli ve görüntülüdür. Efektleri daha çarpıcıdır. Lcd videowall hizmetinde, gösteri ve toplantılarda, gelen ziyaretçilere sahneyi büyük ekranlara yansıtarak, hizmet vermektedir.



Eski tabelalara göre led tabela, led ekranlar ve lcd videdwall hizmetleri oldukça gelişmiştir. Kayan Yazı hizmeti, görsel ve olarak oldukça etkilidir. Etkili reklam sözleri, insanları etkilemekte ve fikirlerini değiştirmektedir. Bu sözlerin efektli bir şekilde sunulması da oldukça etkilidir. Bu etkiyi led ekran ve led tabela ile daha kolay hale getirilmektedir. Kayan Yazı tekniği ile en iyi reklamları, en iyi sunumları sunabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. İlk zamanlarda sınırlı özellikleri sahipti ama şimdi çok iyi özellikler sunuyor. LED tabela hayla popüler.

    YanıtlaSil
  2. bu led tabela işleri iyide hemen bozulmalarına uyuz oluyorum 6 ay dayanmadan yazılar sapıttı kim gösteriyor kim göstermiyor.

    YanıtlaSil
  3. gelişen teknoloji ile birlikte artık tabela sektörü de nasibi aldı. Yeni tabelalarda artık elektronik ve led tabelalar tercih edilenler arasında yer alıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.