-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye’nin En İyi Hosting Firması

ads
ads
Hosting neredeyse bir çoğunun en büyük sorunlarından bir tanesi olmuştur. Çünkü web sitesi kurmak isteyen herkes bu konuda büyük bir araştırma yapar ancak yine de aradığı net bir cevabı bulamaz genelde herkes çalıştığı hosting firmasından memnunmuş gibi davranır ve hiçbir şey yokmuş gibi yoluna da devam eder ancak günün birinde hosting firmasını değiştirdiğinde işte o an aslında nasıl bir düzensizlik içerisinde ve sorunlu bir şekilde karşılaştığının farkına varır. İşte biz de bu yazımızda henüz işin başında olanların bilgilenmesi adına böyle bir yazıyı kaleme aldık çünkü gerçekten de biliyoruz ki hosting firması seçmek büyük bir yetenek isteyen konu. Hatta konuydu çünkü uzun süreden beridir hosting.com.tr ile çalışıyoruz ve bizde kesinlikle ne istediğini bilen bir firma izlenimini çoktan yarattı bile. Öncelikli olarak yapmış oldukları işin bilincinin çok farkındalar yani onlarla çalıştığınız da kesinlikle hiçbir konuda eksik kalamıyorsunuz hatta firma size domain sorgulamada dahi yardımcı olabiliyor.

Domain bir markanın en önemli yüzüdür kesinlikle onsuz olmaz. Siz domaininizi ne kadar etkili olandan seçerseniz elde edeceğiniz başarının da bir sınırı asla yoktur. İşte bu iki önemli konu tek bir firma altında birleştiğinde ise temelinizi kesinlikle sağlam yere atmış olursunuz. Bugüne kadar bir çok hosting firmasıyla çalıştık ve diyebilirim ki bugüne kadar çalıştıklarımızın arasında en profesyonel olanı.

Türkiye’nin En İyi Hosting Firması


Üstelik hosting firmasının bir çok yeniliği ve kampanyası oluyor bu kampanyalar döneminde hosting hizmeti aldığınız da ise mutlaka karlı çıkıyorsunuz. Hostingin önemi sitenizin 7/24 destek sağlamasından geliyor eğer ki çalıştığınız firmaya istediğiniz zaman ulaşamıyor ve anlık olarak destek alamıyorsanız o zaman onu bırakın gitsin. Çünkü sizin için sitenizin bir dakika bile teknik destekten yoksun ve de kapalı kalması demek sizin hem itibarınızın hem de nakdinizin eksilmesi demektir.

Arkadaşlar dilerseniz bir web sitesi kurmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken noktaları maddeler halinde yazalım.

·         Öncelikli bir şekilde çalışmanız gereken hosting firmasının merdiven altı hosting sağlayıcısı olmadığından emin olmalısınız. Bu iş için yıllarını vermiş firmalar varken neden paranızı sokağa atasınız ki.

·         Kuracağınız sitenin ne büyüklükte bir hostinge ihtiyacı olduğunu proje öncesinde belirleyin ve de hosting paketinizi ona göre seçin.

·         İnternet üzerinde ucuz hosting gibi satış yapan bir çok sanal hostingler vardır onlardan uzak durmaya gayret edin. Önce başlayacağınız projenize kendiniz önem vermelisiniz ki karşı taraf sizden alacağı parayı hak etsin.

·         Sitenizi oluştururken eğer ki kodlamasını siz yapıyorsanız kodlama hatalarına dikkat edin.
·         Veritabanınızı nasıl optimize edeceğinizi çok iyi öğrenin bunu hafta da ya da ayda bir kez mutlaka yapmalısınız.


Bu yukarıdaki şartları uyguladığınız da kesinlikle bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.