-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Alanya Adrenalin Turları

ads
ads
Alanya bölgesi her geçen yıl gelişip ve büyümeye devam ediyor. Bölgede bir çok tur firması aktif şekilde çalışmaktadır. Alanya bölgesi adrenalin açısından geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bir çok Alanya Turları sizleri adrenalinin doruklarını ulaştıracak kapasiteye sahiptir.

Alanya ATV Safari

3 Saat süren adrenalin dolu bir tur istiyorsanız Alanya ATV Safari turlarımız tam size göre. Toros dağlarının içinde eşsiz manzaraya karşı yaklaşık 3 saat süren turumuzda adrenalin dolu sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Kendimizin özel hazırladığı parkurda herhangi bir sürücü belgesi gerekmez. Otelden alan servisler sizi tekrar tur bitiminde aynı noktaya bırakırlar.

Alanya Yamaç Paraşütü

Toros Dağlarından atlayarak eşsiz Alanya manzarasını izlemeyi planlıyorsanız Alanya Yamaç Paraşütü aktivitemiz tam sizlerin damağına göredir. Yaklaşık 800 metre yükseklikten atlayarak Kleopatra Plajına iniş sağlanır. Profesyonel Yamaç Paraşütü hocaları sayesinde hiç bir bilginiz olmasa bile kolay bir şekilde atlar ve iniş yapabilirsiniz.



Alanya Rafting

Köprülü Kanyon nehrinde yapılan Alanya Rafting turumuz sizlere manzaraya karşı efsanevi bir gün vaadediyor. 15 km uzunluğunda olan parkurda yer yer zor sulara karşı mücadele edebilirsiniz. Her botta bulunan profesyonel hocalar sayesinde tur boyunca güvenliğiniz ön planda tutulur. Sizlere unutulmaz ve aksiyon dolu bir gün sağlayan Alanya Rafting turuna mutlaka bir gün bekleriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Biz arkadaşlarla raftinge gitmiştik alanyada tatildeyken. Otelden bir görevli ayarlamıştı. İlk kez yaptım. Aşırı zevk almıştım. Şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.