-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bizim Hikaye Filmi (2015)

ads
ads
Bizim Hikaye  Filmi  (2015)

Bizim Hikaye Filmi Tanıtımı:


2015 Türkiye Yapımı Drama Filmi olan Bizim hikaye vizyon tarihi 27 Mart 2015 Cuma günü simalarda yerini almıştır. Yönetmeni "Yasin Uslu" ve oyuncu kadrosundakiler "Cansel Elçin , Naz Elmas , İbrahim Kendirci , Haluk Piyes , Çiğdem Batur"

Bizim Hikaye Filminin özeti:



Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği ve günleri yaşamından çalınmış bir genç ile hayata karşı tek başına savaş vermek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü sinemaya taşımaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Düşük bütçeli ama kötü denmeyecek başarılı bir film. İzlenebilir düzeyde.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.