-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şeytani Ruhlar Filmi (2015)

ads
ads

Şeytani Ruhlar - Demonic Filmi İnceleme:


ABD 2015 yapımı gerilim ve korku türünden film vizyon tarihi 8 Mayıs 2015 tarihinde gösterime girmiştir. Yönetmen koltuğunda "Will Canon" ve oyuncu kadrosundan bazıları ise "Aaron Yoo , Maria Bello , Scott Mechlowicz , Dustin Milligan , Frank Grillo" ile 1 saat 25 dakika süren IMDb puanı ise  10 üzerinden 5.3 olarak belirlenmiştir.

Şeytani Ruhlar Filmi (2015)

Şeytani Ruhlar Filminin özeti:

Uzun süreden beri gidilmeyen ve terk edilmiş bir çiftlik evinde 6 kişinin ölü bulunmasıyla başlamaktadır. Dedektif ve polisler olayın sır perdesini aralamak için olayın olduğu bölgede bir süre incelemelerini gerçekleştirirler.   Psikiyatrist Dr. Elizabeth Klein, cinayetlerin tek şahidi John ile konuşmaya başlayınca evde cinayete kurban giden 6 gencin, şeytani ruhlarla yaşadığı korkunç olayları öğrenir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Korku filmi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Sıradan bir korku filminden çok daha fazlası...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.