-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » İnsanlık Tarihindeki 5 Tehlikeli Seri Katil

ads
ads

İnsanlık tarihinin en şeytani seri katilleri

1.  John Wayne Gacy

İşlediği cinayet sayısı 34. Meşhur olan sözü ise "Disneyland"da görüşürüz. Gacy evli ve çocukları olan bir ailesi vardı. Aynı zamanda çok zeki bir iş adamıydı. Ancak hobi amaçlı palyaçoluk yapmaktaydı. 

Ancak neredeyse kimsenin bilmediği gizemli şeyler vardı.  Palyaçoluk yaptığın sırada erkekleri kendi evinin bodrumuna davet ediyordu.  Ve onları bağladıktan sonra işkence ederek yavaş yavaş öldürüyordu.


İnsanlık Tarihindeki 5 Tehlikeli Seri Katil


Daha ilginç olanı ise  kurbanlarını öldürürken kulaklarına  şeytani bir şeyler fısıldardı.  Evinin bodrumunda  toplamda  27 adet erkek cesedi çıkmış ve  1980 senesinde  zehirli iğne ile hayatına son verilmiştir. 


2. Edward Gein

İşlediği cinayet sayısı  2  tanedir.  En bilinen sözü ise, bir katil olabilirim ama asla yamyam değilim. Zamanında kendisine çok sert davranan annesinin ölümünün ardından  değişiklikler geçirdi ve ruhi olarak sapıttı.   Bundan dolayı annesinin tekrar hayata dönmesi için anatomi bilimi ile ilgilendi ve derince bir araştırma içine girdi. 

Mezardan çıkarttığı cesetler üzerinde birçok deney yaptı.  Deneyler başarısız olunca bir kadının derisini yüzmeye karar verdi.  Bu arada kadınlığa karşı bir özenti ile deriyi annesine ait olan eski elbiseler ile birlikte giymeye başladı. 


Polisler kısa  zamanda katilten şüphelenerek evinde insan derilerinin bulunduğu sandalyeler ve kafatasından yapılmış olan  kaseler ve kadın elbiseleri araştırmaları sonucunda bulundu. 

3. Dr Henry Howard Holmes

İşlemiş olduğu cinayet sayısı akıllara zarar verecek derecede çok ortalama olarak  200 kişi.  En Önemli sözü ise; Dünyaya gözlerimi açtım ve şeytan arkadaşım olarak yanımda beklemekteydi. Ve o günden beri benimle beraber. 

İlk olarak hayalinde işleyeceği cinayetleri tasarlayarak ıssız bir köşeye bir otel inşa etti. 


Fakat bu otel çok başkaydı sahte pencereler, gizemli koridorlar ve duvarlar otelin içinde yer almaktaydı. Ve oldukça korkutucu bir yapıya sahipti.  Aynı zamanda odaların hiçbirinde pencere yoktu. 

Odalarda gaz boruları döşenmiş ve ofisinden boruları kontrol edecek mekanizma vardı.  Bu şekilde gazla kurbanları öldürerek, bodrum katında cesetleri parça ederek.  kemik ve etleri birbirinden ayırdıktan sonra, domuz eti olarak   pazarlarda  satıyordu. Organ ve iskeletleri TIP fakültelerine veriyordu. 


4. Edmund Kemper

Bu şeytani adamın işlemiş olduğu cinayet sayısı toplam 10 tanedir. Bilinen  meşhur sözü ise; sokakta yürürken bir tarafın çıkmak ister  diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasını düşünür. 

Bu  katilin boyu çok büyüktür. 2.06 boyu ve 150 kiloya yakın ağırlığı vardır. Ve seri katiller arasında en uzun boylu ve devasa olanıdır. 

Daha  15 yaşlarında iken nasıl bir duygu olduğunu merak ettiği için dedesi ve nenesini öldürmüştür.  Sonrasında  otostop çeken üniversiteli kızların kafalarını bedenlerinden ayırarak cansız bedenlerine istismarda bulundu. 


Sürekli öldürmeye alışmış bu vahşi insan dışı yaratık annesinin kafasına çekiçle vurarak dard tahtası olarak kullanmaya başladı. 

Edmund Kemper  bu cinayetleri sonlandırmak için kendisini ihbar ederek yakalatmıştır. Zeka seviyesinin çok yüksek olduğu bilinmektedir. Ancak akıllı olmadığı aşikardır.


5. Jeffrey Dahmer

Bu caninin işlediği cinayet sayısı ortalama 17 tanedir.  Meşhur olan sözü ise; "Zamanımı boşa harcadım".  

Oldukça araştırmacı bir yapıya sahip olan katil kurbanlarına değişik maddeler enjekte ederek onları bir zombiye cevirmeyi planlıyordu. 

Genel olarak  kafataslarını delip beyinlerine hidroklorik asit veya tuzruhu enjekte etmiş ve dayanılmaz acılar çektirmişti.

cesetlerini baştanbaşa yarıp inceledikten sonra parçaları asit dolu kaplarda eriterek sıvı hale getirip tuvalete boşaltıyordu. Bir keresinde ilaçla uyuşturduğu Konerak isimli bir erkek, çıplak da olsa kaçmayı başarmış ve polis çağırmıştı. Fakat iyi bir konuşmacı olan Dahmer, Konerak'ın eş....sel   sevgilisi olduğunu ve tartışma yaşadıklarını söyleyerek ...polisleri ikna etmiş ve polisler gidince Konerak'ı parçalayarak öldürmüş ve kafatasını anı olarak saklamıştı. Her hafta 1 kişi katleden Dahmer, yakalandıktan sonra 1994'te diğer mahkumlar tarafından süpürgeyle dövülerek öldürüldü.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.