-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ön Muhasebe Pro - Kolay Ön Muhasebe Program

ads
ads

Ön Muhasebe Paket Programı İndir.

Ön Muhasebe Pro


Fenesoft Ön Muhasebe Pro yazılımı, şirketlerin ön muhasebe hesaplarını, düzenli ve sistematik bir şekilde takip edebilmesi için dizayn edilmiş bir ön muhasebe paket programıdır. İşletmelerin tüm ticari hareketlerini bilgisayar ortamında kayıt altında tutması ve kolayca hesap takibi yapabilmesi için üretilen yazılım, cari hesap takibi, kasa takibi, barkodlu stok takibi, fatura ve irsaliye yazdırma işlemleri, taksitli alış ve satış takibi, personel hesaplarının takibi, kıymetli evrakların (çek ve senet) vade takibi, teklif hazırlama işlemleri ve sipariş takibi için geliştirilmiş 14 modül içermektedir. İşletmelerin ticari faaliyetlerine ilişkin en çok ihtiyaç duyulan raporlar, ekstreler, analizler ve envanterler programda tek tuşla saniyeler içinde detaylı bir şekilde hazırlanabilir ve excel, word, pdf veya yazıcıya çıktı olarak alınabilir.

Ön Muhasebe Pro - Kolay Ön Muhasebe Program


Birden fazla şirket hesabının takibine de imkan tanıyan yazılım, dönemsel bazda verilerinizi saklayarak düzenli hesap takibi ve hızlı çalışmadan ödün vermemektedir. Yazılımın, otomatik yedekleme ve tek tuşla manuel yedekleme sistemi sayesinde veri kaybının %100 oranında önüne geçilmesi mümkündür. Kullanıcı hesapları özelliği ile dilediğiniz kullanıcının kaydetme, düzenleme, silme ve görüntüleme yetkilerini modül bazında kısıtlayabilir ve sistemi kullananların hata yapmasını engelleyebilirsiniz....

Detaylı bilgi ve indirme işlemleri için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

http://www.fenesoft.com/yazilim/on-muhasebe-pro/

Ekleyen: fenesoft

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ön muhasebe programları her zaman benim için kabus olmuştur. Hele yeni öğrendiğimi bir program olursa o zaman daha da sıkıcı bir hal alıyor çünkü bazıları var ki çok karışık ancak bu program diğerlerine göre daha sade ve kullanışlı gibi duruyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.