-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Entourage Filmi (2015)

ads
ads

Entourage Filmi inceleme:


Komedi türünde vizyon filmlerinden olan yapımı 2015 ABD olan filmin ismi "Entourage" Türkiye'de vizyon tarihi 3 Temmuz 2015 Cuma Günüdür. Entourage filminin yönetmen koltuğunda "Doug Ellin" oturmaktadır. Komedi filminin oyuncu kadrosundan bazı ünlüler "Adrian Grenier , Jerry Ferrara , Jeremy Piven , Kevin Dillon , Kevin Connolly" ile sinema filmi ortalama 1 saat 44 dakika sürmektedir. 14.118 oyla şu an itibariyle IMDb puanı on üzerinden 7/4 olarak belirlenmiştir ve çok iyi bir puana sahiptir.

Entourage Filmi (2015)

Entourage Filmi (2015) Özeti:


Film çok ünlü yabancı bir diziden sinemaya uyarlanmıştır. Vincent Chase (Adrian Grenier), oldukça  eski zamana dayalı menajeri bu zamanın sinema paneli yönetmeni Ari Gold (Jeremy Piven) tarafından bir film projesinde oyun oynaması için aranmaktadır.Fakat Vince, buna binaen bu filmi çok yönetmek istmekte ve şansı yaver giderek istekleri kabul olunur.

Belli bir zaman geçer aradan tam 1 yıllık süre zarfında ortada herhangi bir şey bulunmaz ve buna rağmen Vince'in daha fazla para ister, çünkü film için herhangi bir şey daha henüz başaramamıştır. bundan dolayı şirket sahipleri ona çok kızar. Ama gene de Ari, para bulmak amacıyla Texas'a, filmin finansörü Larsen McCredle'ın yanına girmeye karar verir ve gider. Lakin McCredle, oğlu Travis'i (Haley Joel Osment) filmin o ana dek çekilmiş kısmını izlemesi için Los Angeles'a gönderilmesine karar verir....

Entourage Filminin Fragmanını izle.


Not: Bu video "Fresh Movie Trailers" isimli Youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. güzel bir filime benziyor tanıtımda izlemek gerekir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.