-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bülent Ersoy Yılan Tarafından Isırıldı.

ads
ads

Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu.


Yakın zaman içerisinde bir program çekimi için Hindistan'a giden Bülent Ersoy, yeşillik bir alanda istirahat ettiği sırada bir yılan tarafından ısırıldı. Herkesin tanıdığı ünlü sanatçı bu olayın gerçekleştiği anda hemen yardım istedi ve orada ekip çalışanları ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Bilindiği gibi bu zamanlarda o bölgelerde hava sıcaklığı çok yüksek derecededir. Ortalama sıcaklık olayın gerçekleştiği sırada 40 ile 45 derece arasında idi. Bu sebepten dolayı hem sıcaklardan hemde çekimlerin verdiği yorgunluktan dolayı dinlenmek için yeşil bir alana gittiği sırada yılan ısırdı. Hemen set ekipleri yetişip yılanı öldürdüler ve Bülent Ersoy sol bacağından ısırılmıştı  ve şişkinlik aynı zamanda kızarıklık meydana gelmişti. Şet ekibindeki doktor ilk yardımı yaparak sonra hastaneye kaldırıldı. 


Bülent Ersoy Yılan Tarafından Isırıldı.


Bu durumun ardından bazı yalan haberlerde Bülent Ersoy'un öldüğü söylenmektedir. Bu haberlerin aslı astarı yoktur. Bülent Ersoy Hayattadır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. :D Gerçekten çok üzüldüm inanır mısınız nasıl oluyor da gidip Bülent Ersoy'a denk geliyor o yılan anlaşılması zor :D

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun ya aslında kötü bi olay ama Bülent ersoyu duyunca komik geliyor insana

    YanıtlaSil
  3. ya senin oralarda ne işin var bülent ersoy o kadar paran var hala ihtiyacın mı var program çekmeye bırak bu işleri

    YanıtlaSil
  4. İlginç bir haber... geçen yaz köyde görmüştüm bir tane yılan büyük değildi ama çok hızlıydı insanı bir an paniğe sokabiliyor.

    YanıtlaSil
  5. Çok korktum öldü sandım bu yılanlar çok tehlikeli özellikle Hindistan da

    YanıtlaSil
  6. Haberlerde gördüm bende geçmiş olsun diva ya eee Hindistan zor yer gitmicekti

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.