-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En İyi Metin 2 Pvp Serverler

ads
ads
Çok fazla sayıda metin 2 pvp serverler yer almakta olup bunların en iyilerine ulaşmak bazen uzun zaman yer alabiliyor. Bir oyuna başlamadan önce kapanmayacak ve donmadan hızlı bir şekilde oynamak isterler. Bu sebepten dolayı pvp serverler seçerken iyi bir yönetime sahip olan profesyonel yönetilenleri tercih etmeniz gerekir.

En İyi Metin 2 Pvp Serverler


Metin 2 pvp serverler diğer asıl oyuna göre daha çok geliştirilmiş olmakta olup bu sebepten dolayı oyun daha keyifli bir hale gelmektedir. Oyuncuların en çok şikayet etmiş olduğu sorunları düzelterek bu sayede hızlı ve seri bir oyun oynama keyfi elde edilmiştir. Pvp serverlerda her zaman oyuncular arası iletişim daha iyi olurken dolandırıcılık ve kötü oynayan kişiler çok fazla bulunmazlar. 


Yazar: Mehmet Can Kütahya


Bir önceki oyun içerikli konumuzda "Koş ve Koş v1.9 Andorid Cep Telefonu Oyunu" tanıtımını yaptık. İlgili bağlantıdan makalemize göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Oynarken can sıkabiliyor. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. deneyeceğim umarım kasma yokturdur. Çünkü bazı serverlar resmen kasıyor. Metin 2 mi oynuyoruz yoksa yavaşlatma oyunumu belli olmuyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.