-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » gib.gov.tr istek zaman aşımına uğradı Sorunu

ads
ads

gib.gov.tr istek zaman aşımına uğradı Hatası Hakkında


Bazı kullanıcılar "gib.gov.tr" adresine girerken aralıklarla sıkıntı yaşamaktadırlar.  Kimlik numarası  yahut e -  devlet şifresi ile giriş  yapmaya  çalışıldığında bir bekleme söz konusu olmakla birlikte zaman aşımına uğradı hatası alınmaktadır. Bunun çözümünü aşağıda yazdık. 


gib.gov.tr  istek zaman aşımına uğradı sorunu ve çözümü.


Gelir İdaresi Başkanlığı (gib.gov.tr) sitesine kimlik numarası veya e - devlet şifreniz ile girişi yaptınız esnada bu durumla karşılaşmanızın en büyük nedeni sunucularının oldukça  yoğun olmasından kaynaklıdır. Buradan da anlaşıldığı  gibi bu hata sizden kaynaklı değil tamamen o sitenin  yoğunluğu ile alakalı bir durumdur. Bu yoğunluk belli saatler arasında değişir ve azalır.  bu yüzden ara ara girmeyi deneyin.  Mesela şuan girilmektedir. Bu da yoğunluğun azaldığını göstermektedir. Özellikle geç saatlerde girmek işinizi kolaylaştıracaktır. 


gib.gov.tr  istek zaman aşımına uğradı Sorunu


Ama  zamanınız kısıtlı ise  ara ara giriş denemeleri yapın biraz bekleyin mutlaka girecektir. Bu sorun dediğimiz  gibi geçicidir. genelde bu tür platformlarda olabilen birşeydir. 

Sonuç olarak  bilgisayarınız ile ilgili herhangi bir durum söz konusu değildir. Bu yüzden bilgisayarınıza herhangi bir düzeltme  vs gibi işlemler yapmayınız. 




Bir önceki konumuz "gratis-gift.site Uyarı!" hemen hemen herkesi ilgilendiren cep telefonlarınıza virüs bulaşması ve daha birçok sebeplerin ortaya çıkacağı gratis-gift.site isminde çıkan yeni dolandırıcılıkla ilgili makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. evet devlet siteleri zaman zaman aynı anda çok fazla ziyaretçi alabildiği için böyle oluyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.