-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gökçe Atakaş Biyografisini Merak Ediyormusunuz?

ads
ads
Başarılı insanların hayatları, kaydettikleri aşamalar, nasıl başarılı oldukları hep bir merak olgusu olmuştur. Başta çekici gelmese de okudukça, araştırdıkça mutluluk ve ilham verir başarılı hayat hikayeleribaşarılı insanların biyografileri. Odağıma Gökçe Atakaş takıldı.

Gökçe Atakaş kimdir?

GökçeAtakaş 15 Mayıs 1983 yılında İskenderun'da dünyaya gelmiş bir iş kadını. Eğitim hayatında oldukça başarılı olan Gökçe Atakaş lisans hayatını Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlamış. Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü ÖSYM sıralamasından Türkiye'de ilk 100 öğrenci içinden genelde kontenjanını doldurur. Sıkı bir çalışma ve disiplin isteyen bir bölümdür Koç Ekonomi. Bu bölümü 2006 yılında başarıyla tamamladıktan sonra 2007 yılında Atakaş Holding Yönetim Kurulu üyeliğine girdi. Şu anda da hem Atakaş Holding yönetim kurulu üyesi hem de holdingin finans danışmanlığını yapıyor. 

Atakaş Holding


1975 yılında demir sektöründe faaliyetlerine başlayan Atakaş Holding 42 senedir çalışmalarına devam etmekte. Demir sektöründe ithalat ve ticaret yaparak bir başarıya ulaşan holding, 1989 yılında kömür ticaretine de girerek o sektörde de yerini almıştır. Atakaş Holding genel olarak yurtdışından ithal edip, paketleme ve işleme yaparak satışını gerçekleştirmektedir ürünlerin. Şirketin diğer şirketlerden farkı ise Türkiye'deki en yüksek kalite kömürlerin satışını yapıyor olması. Her zaman "Elinden gelenin en iyisini yap!" ilkesiyle hareket eden şirket disiplinli oluşu ve güvenilirliği ile büyümeye devam etmekte. Bu sürece kadar sektörün hep önde gelen şirketlerinden olan Atakaş Holding, gelişen sanayiye yenik düşmemesi ve güncel yaşamı takip etmesi sebebiyle ön planda durmaya devam etmektedir.

Yazar: McCoy

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Cidden bir resmi yokmuydu bu kadının merak ettim. Sitenizin sıkı bir takipçisi olarak. Böyle resimsiz insanı merakta koymaniz şaşırttı beni

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten bir başarı hikayesi Gökçe aktaş in ki azmin zaferi denilebilir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.