-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Gökçe Atakaş Bu Yaza Düğün Var

ads
ads
Magazincilik her ülkede olduğu gibi bizde de çok popüler. İnsanların popülaritesi tanınırlıklarından geliyor ve tanınmaları arttıkça da onlara ulaşmak daha önemli, yaptığı hareketler değerli oluyor ya da bir şekilde farklılık yaratıyor. Geçenlerde gördüğüm bir haber "Gökçe Atakaş düğün yapıyor." tarzında bir şeydi. Göz atayım dedim biraz da Gökçe Atakaş'ı araştırdım.

Kafamda başta oluşan algı yine bir şekilde gündeme gelen şarkıcı veya sporcu olduğuydu. Bir iş kadını olduğunu hiç düşünmemiştim. Gökçe Atakaş aslen İskenderunlu, sonrasında Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünü kazanıyor ve 2006 yılında mezun olup 2007 yılında Atakaş Holding bünyesinde işe başlıyor. İlham verici bir hayat hikayesi, dolu dolu geçmiş bir yaşam ve 22 Temmuz 2017'de Gökçe Atakaş düğün yapıyor.
İki kişinin birbirlerine sözler vererek beraber bir hayata atılması olayı üstünkörü bir ifade ile düğün. Nerede yapılacak, kız isteme merasimi nasıl olacak, nişanda ne giyilecek, beğenecek miyim, insanlar beni beğenecek mi?.. Çeşit çeşit soru getirir arkasında düğün. İstanbul'da düğün yapan ve "göz önünde" olan ailelere baktığımızda hep deniz kenarı bir yalı, Çırağan, bir koruda yapılmış düğünleri. Gökçe Atakaş'ın düğünü nerede olacak diye bir düşünmedim değil. Kariyer anlamında çok başarılı, trendi takip ediyor ve şimdi sıra aile kurmakta. Düğün nerede olacak tam bilmiyorum ama kesinlikle takip edeceğim.

Düğün davetiyesi olayı da bir o kadar garip. Gittikçe gelişiyorlar ve çok güzel tasarımları var. Acaba Gökçe Atakaş'ın düğün davetiyesi nasıl olacak? Düğün davetiyesinde neler yazıyordur? Tasarımı seven insanların ve kariyer alanında ilerleyen insanların düğün davetiyeleri genelde sade oluyor. Gökçe Atakaş ve Ömer Gürsoy Evleniyor yazıp bırakabilirler de yani. İşadamı Ömer Gürsoy nişanında ne sürprizler yapacak bakalım bize.

Magazini eleştiren bir insandım, ne gerek var buna derdim; ama şöyle biraz inceleyince hayatta bir yerlere gelmiş insanların yaptığı davranışların genelde örnek davranışlar olduğunu, etkileyici işler yaptıklarını farkettim. O nedenle bu düğün sıkı takibimde olacak. Bakalım düğün için nereyi seçecekler?

Yazar: McCoy




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Magazincilik her ülkede olduğu gibi bizde de çok popüler. İnsanların popülaritesi tanınırlıklarından geliyor nede olsa öyle tanınmak pek kolay bir iş değil bence

    YanıtlaSil
  2. Ünlüler genelde gösterişli düğün yapmayı seviyor ama söylediğiniz kişiyi bilmiyorum. Bir iş kadını kendi zevklerine göre düğününü düşünmüştür sanırım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.