-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Interstellar (Hans Zimmer) Dinle

ads
ads

Muhteşem Bir Müzik Mutlaka Dinleyiniz!

Yıldızlar arası filmi olarak bilinen "Interstellar" 2014 yılında vizyona girmişti. Bilim kurgu ve dram içerikli olan bu filmin yönetmeni "Christopher Nolan" 20 yıda bir gelecek olan filmlerden birine imza attı. Sinemada izleyenler ise şaşkın şaşkın halde etrafa bakar oldular ve etkisinden kurtulmaları uzun zaman aldı bazıları ise filmi hiç anlamadıklarından filmi beğenmediler.

Ve anlayanlar ise hayranlıklarını gizleyemediler. Bu filmi defalarca izleyen insan bilirim. Aslında konumuz  filmin tanıtımı değil yıllar önce  tanıtımını sitemizde yapmıştık. Henüz izlememiş olanlar varsa bir kaç kere izlemelerini iF ailesi olarak tavsiye ederiz ki daha net şekilde anlaşılsın. 

Ben bu konumda filmin müziğini yayınlayacağım. Yani film olmasa bile müziği bile yeter. Bazen aklıma da gelmiyor değil acaba bu filmi film yapan yoksa bu müzik mi?


Interstellar Main Theme - Extra Extended - Soundtrack by Hans Zimmer Dinle.


Not: Bu video "Cinémavore" adındaki bir Youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. film kadar müzikleride çok güzeldi filmin etkisinden hala çıkamıyorum

    YanıtlaSil
  2. Film güzeldi ama bir inception değildi beklentiyi karşılayamadı bence müzik hoş

    YanıtlaSil
  3. Interstellar izlediğim en iyi filmler arasında kesinlikle. Filmin müzikleri bile çok iyi.

    YanıtlaSil
  4. Harika filmin harika müzikleri. Teşekkür ederim bu güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil
  5. filmi imdb top250 listesinde en üst sıralarda ama bi türlü izlemek fırsat olmadı. müziği ise harikaymış.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir filmdi müziği filmin gerisinde kalmış müziğininde en az filmi kadar güzel olmalıydı biraz ama videodaki görüntüleri görünce filmi tekrar izlemek istedim.

    YanıtlaSil
  7. Bu christopher nolan'ın kötü filmi var mı yahu. Yine efsane bir film. İzlemeyen varsa hiç vakit kaybetmeden derhal izlemeli.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.