-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » İyi Biri Filmi (2014)

ads
ads

İyi Biri Filmi İnceleme:


İyi biri filmi Türkiye 2014 yapımı drama içerikli yerli vizyon filmidir. Filmin vizyon tarihi 19 Haziran 2015 Cuma günü sinemalarda yerini almıştır. İyi biri filminin yönetmen koltuğunda "Ayhan Sonyürek" oturmaktadır. Ve oyuncularından bazı isimler "Cengiz Bozkurt , Mazlum Çimen , Mustafa Alabora , Macit Sonkan , Aysan Sümercan" ile ortalama filmin süresi 2 saat sürmektedir.


İyi Biri Filmi (2014)

İyi Biri Filminin özeti:


40 yaşlarına gelmiş biri adı "Mızrap" ancak etrafınca ve kendince bir baltaya sap olamamış tabiri caizse adam olamamış iyi adamlardan biridir. Film Antakya'da geçmektedir. Mızrap'ın babası oğluna çok zor şartlar altında ayarladığı işinden de kovulunca sevinçleri boşa gider.

Mızrap’ın çok zoruna giden aynı zamanda tanıdığı insanların gözü önünde babasının ona söylediği sözdür; “Sen bir hiçsin!” Mızrap ötesini berisini düşünmeden ilk kez babasına karşı durur, onun blöfünü görür, evi terk eder ve Mersin’in bir köyündeki asker arkadaşı Salim’in yanına doğru yolculuğa çıkar.

İyi Biri Fragmanı İzle

Not: Bu video "Film Bankası" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki sinema filmi tanıtımı "Ters Yüz Filmi (2015)" inceleyebilir hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Erdal bakkal güzel bir oyunculuk sergilemiş gibi duruyor. İlk boş vaktimde izlemeye çalışıcam.

    YanıtlaSil
  2. Filmin konusunu beğendim ayrıca Cengiz Bozkurt varsa izlenir :)

    YanıtlaSil
  3. İyi bir filme benziyor ama izlemedim Türk filmleri son zamanlarda güzel

    YanıtlaSil
  4. Bence güzeldi film. Sadece adı çekici değil.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.